CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Yoo 2 gün bazında söylüyorum aynı güçte ekipler nasıl oynamasını gerektiğini bilen bi fener vardı bize gelince her zamanki gibi 25 dk oynayıp 65 dk tırnak kemirten oyuncu değişiklikleri zamanlaması falan herseyi ile rezalet bir hocamız vardi
Sen hocayı yine eleştir, maçı kendi içinde değerlendir ona bir şey demiyorum da şu iki maçın hiç bir bağlantısı yok. Aynı güçte ekip diyorsan ev-deplasman durumunu da göz ardı etmeyeceksin.

Fb zaten evinde 1 puana maç başlamadan razıydı. Sen buna GS olarak razı olmayacaktın.

Romanin oynadigi futbolu iste bizde kopyalamamiz gerek deplasmanlar da hatta evde bile böyle oynarsan cok daha dengeli oluruz, herifler nekadar rahat ve sakin paslasiyorlar, herzaman bosta bir adam bulabiliyorlar. Fenerlileeo bos yere kosturup durdular.

fener'in bizden tek artısı orta sahası. o da kante-genduzi gibi en kaliteli ikisi dahi sadece savunma futbolunda varlar. hücum aksiyonları sıfıra yakın. kante biraz top sürüyo o da doğal olarak prime'ının çeyreğinde filan. geri kalanda bi tek kaleci kuşkulandırıyo beni yerli olduğu için, gerisinde tartışmasız üstünüz. arkada 8 kişi bekleyince orta sahalar da savunmacılıklarını yapyolar tabi allah var. roma da hücum kalitesi olarak bok gibi takım. 33'lük dybala, azıcık malen harici sürprizi olan oyuncu yok. onların da fazla bi halt yiyebileceklerini sanmam. bu maç onların alması icap eden 1 karşılaşmaydı, onu da gasperini'nin tembelliğine kurban ettiler.
Doğru tespitler yalniz su da var fb rakibi zayif takim dahi olsa hucum edince dağılıyor tadicli dzekolu sene gibi degil konya macinda biraz onde basalım dediler konya neler kacirdi oyle o yuzden ismailin kafa karisikbence ozellikle lig icin takimi hucum oynatmaya çalışırsa her macta puan bırakabilirler cunku geri 4lu komple agir skriniar ve ake acik genis alanda yakalaninca show oluyor resmen ama kapanıp dar alanda oynayınca iyiler

Fener alabileceği tek puanı aldı.
O da Alçı Burhan’nın bala göte girdiği pozisyon sonrası attığı gol.
Bundan sonra puan falan alamaz.
35.inci bitirir maçlar tamamlandığında.

bugünden sonra bir kısım Gs taraftarının fb taraflarına geçmesi beni hiç şaşırtmaz. Tam bizim istediğimiz gibi oynadı adamlar.
Fener kadrosuna göre böyle oynamalı zaten. Öbür türlü yamulurlar. Biz bunlardan daha iyi atağa çıkarız. Bunların oyuncuları yavas

Okan Buruk için olay daha acı o zaman yaw üstad
İç sahada kazanman gereken bir maçta son 30 dakika korkudan savunmacı sokup 1 puanı korumak onlar adına normal olabilir. Ben bunu Fenerin iyi yaptığı şeyden ziyade Roma'nın kapalı takıma karşı yetenekli bir takım olmamasına bağlıyorum. Sonuçta bu ligin vasat takımlarındanlar ve takımlar da ona göre oynuyor. Rakip Liverpool olsa neyse. Kesin 3 puan yazmaları gereken maça 1 yazdılar. Sporting net 0'dı kağıt üzerinde bizde.

Ya serie a takımlarından "inter dışında" birine kalkıp 3 5 gol sıkmasını beklemeyin, liver maçında görücem ben bunların gotunu. Ayrıca shaktar'ı çok küçümsüyorsunuz shaktar tehlikeli bir takım bizi de fb'yi de yenebilirler.

italyanın en iyisi geldi iç sahada gördünüz bizim kedi gibilerdi adamlara 1.torbadan atletico geldi şansın bu kadarı olmaz

yav şu fbnin oynadığı oyunu sindirecek galatasaray taraftarı mıdır da burda kafa ütüleniyor ne zaman avrupada 90 dk savunmaya yatmış bu takımda şimdi yatacak şöyle korkak 1 puan alsak ne olacak. kendi evinde traş bir takımdan 1 puan aldım diye mi sevinecem. geçen sene her rakibe diş geçirerek son 16 yaptık fenerin 1 puan alması mı doğru olan oldu.
Hocam defansif oyun seviyor bazıları. Ben futbol izlerken biraz heyecanlanmak isterim. O yüzden hiç bir zaman defansif oynanan bir oyun bana çekici gelmedi. O yüzden Bodo gibi takımlar her zaman sadece tamamen kapanma olursa bir kontra yada duran top kovalayan takımlardan daha iyi gelir bana. Futbol bu heyecan, adrenalin aramasam sanat filmi izlerdim futbol yerine.

Talisca oynasaydı lukaku ve muriqiye gelenler atmıştı he

Ya da 4-6-0 oynasalardı talisca ile yine bişeler çıkanilirdi belki

Yav bugun febe dogru oyun oynadi 1 p aldi dedik diye niye kucumsemeye calisiyorsunuz bu yorumu anlamadim. Dun bizim ilk yari oyunumuz febenininkinden iyidi ama totale bakinca febenin oyunu daha dogru oyun

Bizde dogru oyunu oynasak veya ilk yaridaki oyunu oynasak zaten ya kazanirdik yada en kötu berabere bitirirdik. Hakeme falan girmiyorum zaten katledildik. Ama arkadas 1 gol yiyince önce hoca sonra takimin dagilmasini takribi nezaman biter?

Bak bugunku febenin oyununu gecen sene biz a.madride oynadik, kendinden iyi takima karsi böyle oynanir zaten dogrusu bu. Deplasmanda da ayni oyunu oynamaliyiz. Hadi icerde taraftarla gazla basarak oynada deplasman oyununu cözmeliyiz artik. Kalecinin agzina kadar basmaya gerek yok, sonra 1 topta ugurcanla bas basa kaliyor rakipler

Geri
Üst Alt