- 26 Kasım 2012
- 186.605
- 261.371
- 5.998
!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golu atan Promise David o macta ikinci saridan atilmadi. Bunu da goz ardi etmeyelim. Kotu oynadik ama bir sekilde sonuca etki edildi.lask şaktar slavia maçlarında 270 dk icardi oynasa fb de puan alamaz ki. Jülüa bok gibi takımdı.
Mac fenerin sahasinda gecti. Kosacak bir sey yoktu.Roma 105km koşmuş iplememişler maçı
Sicakligin adresi
Bizim yapmamız gereken zaman zaman iyi yaptığımız oyunu daha da geliştirmek, süresini artırabilmek. Bizim oyunumuz aşırı efor istiyor. Buna yönelik de kadro kurmak gerekli. Yunus presten yorulunca benzer bir oyuncu kenarda olmalı mesela. Osimhen'in yedeği Deniz değil benzer özellikte yırtıcı, rakibin ağzına kadar basan biri olmalı.aynen öyle - ki fener sporting'e aynısını oynasın 2-3 yerdi yine sonra mecbur bastıracaktı zaten
Benim derdim bu oyuncularla da puan alınabileceği, Avrupa’da yeri geldiğinde böyle oynamak zorundasın.Mesaji anladim tabi ki ama evlerinde kazanmak zorunda olduklari macti. Gerci kuslarin ilk 24’e girme gibi bir hayali oldugunu da sanmiyorum.
yoo gayet de yapılablir mesela dün akşam gayet iyi set savunması yaptık bence, geçişte sıkıntı yaşadık. iyi bir defans planı ile öyle bir yapılır ki, kapanmak öyle geriye 11 kişi yatmak değil ki, dün akşam kanatları baya iyi kitledik,geride beklediğimiz anlarda, ama juventus ve liverpool deplasmanlarında bunu yapmadık veya yapamadık,yani özetle isteyince,iyi bir planla bal gibi de yapılır. belki de okan hoca yazın defans çalıştırmış olabilir, geçiş sorununu çözmek lazım o büyük sorun yıllardırabi bekleme oyunu diyorsunuz da bizim takım beklemeye uygun değil
alan kapatamıyoruz
açık veriyoruz mutlaka savunmaya çalıştığımız anlarda
hoca her maç koş koş oynatmadı
juve, liverpool deplasmanlarında beklemeye çalıştık aslında.
oyuncu yapımız okanball tarzına uygun
Geçen seneki Monaco bu seneki Lille'den daha tehlikeli oyuncuları vardı. Aklishou, Camara, Balogun vb. gibi. Sporting deplasmanındaki oyunu eksikler dönünce de oynarsak ve bu sefer hakemler doğru yönetirse benim umudum var. Ama bizim takım ve hocanın günü gününü tutmaması yani istikrarsızlığı da bir gerçek.Geçen seneki fikstürde Fener'in şu anki fikstüründen çok daha zordu. USG maçında 12 oyuncuyla falan maça çıktık takımın en yokluk dönemiydi o yenilgide anormal bir durum yoktu. Monaco ise taş gibi takımdı 4. torbadan onları çekmek çok büyük talihsizlikti. Bizim 2 senedir kura şansımız 0 maalesef.
hahahah yalnız biz bodoya onu yaptık, evimizde %38 topa sahip olduk, bizim rakip yarı sahada başarılı pas sayımız 118, bodo glimt 261Yaptık ya lpool bayern maçlarında
Bodoya da mı onu yapalım
Bodoya karşı böyle oynadık teki bir farkla fbden daha fazla pozisyon bulduk kontradan,evimizde %38 topa sahip olduk, bizim rakip yarı sahada başarılı pas sayımız 118, bodo glimt 261yav şu fbnin oynadığı oyunu sindirecek galatasaray taraftarı mıdır da burda kafa ütüleniyor ne zaman avrupada 90 dk savunmaya yatmış bu takımda şimdi yatacak şöyle korkak 1 puan alsak ne olacak. kendi evinde traş bir takımdan 1 puan aldım diye mi sevinecem. geçen sene her rakibe diş geçirerek son 16 yaptık fenerin 1 puan alması mı doğru olan oldu.
Müthiş oynadık onda daBodoya karşı böyle oynadık teki bir farkla fbden daha fazla pozisyon bulduk kontradan,evimizde %38 topa sahip olduk, bizim rakip yarı sahada başarılı pas sayımız 118, bodo glimt 261
Bodo maçını izlemedin dimi? Bodo maçında biz böyle mi oynadık gerçekten? Bodo maçında ön alan presi hatırlamıyorsun galiba? Bodo maçında geriye yaslanmadık ki biz. Önde bastık sürekli ve topu tutmadan hücumu bitirdik. Geriye yaslanarak oynamadık.hahahah yalnız biz bodoya onu yaptık, evimizde %38 topa sahip olduk, bizim rakip yarı sahada başarılı pas sayımız 118, bodo glimt 261
aslında bunu evimizde bodo maçında yaptık, top onlardaydı %38 topa sahip olduk ve rakip yarı sahalardaki pasların %69unu Bodo yaptı ama biz 3.87 Xg ürettik ve 9 net pozisyonumuz var.ama bu maçın benzerini yapamadık daha deplasmanlarda, benzeri derken her maç bu kadar pozsiyon bulalım CLde demiyorum tabiki ama dakika 48 de 10 kişi kalmış juventus karşısında uzatmalara kadar doğru düzgün kaleye gidemedik mesela.Yahu millet masal anlatıyor.Yok böyle defansmı yapalım yok geridemi bekleyelim.
Arkadaş bunun bir mantığı var.
Oyun anlayışımz bu ezikler gibi olmasın.Eyvallah ama zaman zaman geride doğru bir şekilde duralım.Saha yerleşimini amatör kıvamında yapmayalım.Taktik disipline uymayan oyuncuyu uyar.Kenarda bizim gibi izleme maçı.
ya arkadaş daha 1 sene olmamış maç hakkında nasıl bu kadar kendinizden emin sallayabiliyonuzBodoya karşı böyle oynadık teki bir farkla fbden daha fazla pozisyon bulduk kontradan,evimizde %38 topa sahip olduk, bizim rakip yarı sahada başarılı pas sayımız 118, bodo glimt 261
bu akşam psv deplasmanında 1-1 kaldılar, maçı biraz izledim maç ortada geçti, baya güzel hücumlar yaptılar, kaçırdıkları var, boş takım değil geçen sene konferansta yarı final yaptılarFarketmez, adamlar hersene avrupada oynuyorlar. Td de febenin kocasi arda hocam. O mac öyle kolay gecmez