Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.768
- 3.206
- 1.198
Bende bi yerden hatirliyorum bu ismi diye dusunuyordum. Futbolcudur muhtemelen. Gaspar kalabi olan bir tanidigim var gasperini bana hep onu hatirlatirO futbolcu değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bi yerden hatirliyorum bu ismi diye dusunuyordum. Futbolcudur muhtemelen. Gaspar kalabi olan bir tanidigim var gasperini bana hep onu hatirlatirO futbolcu değil mi
5 gün geçti Fenere tecavüz edecek enerjileri vardır.Korkunç bi maç oynamışlar. Yıpranmışlardır diye düşünüyorum
Fb daha fazla hırpalandı tabi onu da unutmamak lazım. İlk 10 dk gidişatı gösterir5 gün geçti Fenere tecavüz edecek enerjileri vardır.
Bunlar ortasahayı öyle böyle zayıflatmadı. Şu kadroyla clde herhangi bir maçta puan alma olasılığı olmamalı bu ekibin. Dahi iso bişeyler icat etmezse fb devreye kadar her yerde havlu atar

Fenerbahçe yapı olarak tam bir geçiş takımıBizim maçın tam tersi olacak gibi hissediyorum. Oynayan Roma, ilk şutu gol olan Fb. Fb'yi arkalayan hakem performansı. Pas geçiyorum, izleyip sinirlerimi bozamam.