CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Bizim maçın tam tersi olacak gibi hissediyorum. Oynayan Roma, ilk şutu gol olan Fb. Fb'yi arkalayan hakem performansı. Pas geçiyorum, izleyip sinirlerimi bozamam.

Roma'nın da eli ayağı dolaşmaz umarım akşama. Moralimizi biraz düzeltecek galibiyet almalılar.

Roma kendi oyununun yarısını oynasın fenere tecavüz eder. İsmail akıllıysa 4-5-1 gibi bir formasyonda çıkıp oyunu orta sahada kilitlemeli. En azından skoru düşük tutup salaktan bir gol atma ihtimalini kovalamış olur. Ancak biz bunları yeneriz diye sahaya çıkarsa Arsenal BJK maçını hatırlayabiliriz.

1789032904556.webp

Korkunç bi maç oynamışlar. Yıpranmışlardır diye düşünüyorum

Bunlar ortasahayı öyle böyle zayıflatmadı. Şu kadroyla clde herhangi bir maçta puan alma olasılığı olmamalı bu ekibin. Dahi iso bişeyler icat etmezse fb devreye kadar her yerde havlu atar

Bizim maçın tam tersi olacak gibi hissediyorum. Oynayan Roma, ilk şutu gol olan Fb. Fb'yi arkalayan hakem performansı. Pas geçiyorum, izleyip sinirlerimi bozamam.
Fenerbahçe yapı olarak tam bir geçiş takımı
Kerem Oguz Greenwood Kante Set oyununda üretemeyen bir takım akıllı rakip bekler kendi silahı ile vurur Beşiktaş bekledi çıktı vurdu geçti
İlk golü Roma atarsa geçmiş olsun maç kolay biter Fener atarsa direnç koyarlar
1-0 dan sonra Beşiktaş erken gol bulmasa
Maçi kazanamazdi

AS Roma deplasmandayım diye temkinli başlayacak amam bakacaklar karşıda iş yok dalacaklar

Bunlarla oynayan avrupa takımları kaale mi almıyorlar yoksa mal mı oluyorlar bilmiyorum ama umarım Roma çakar. Bir de adamlarda hakem şansı oluyor son zamanlarda, ne diyim. Umarım Roma çakar ama içimde kötü bir his var.

Geri
Üst Alt