CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Bjk romadan çok daha iyi takım

Bjk pozisyona girdi baya ederson kurtardı romada o da yok

Ben başarısız olacak demedim ki. Aynı mantıkla önde basıp 16 yapınca da oyun olarak başarısız sayılmasını anlamadım sadece bu kadar basit.
İyi de kim diyor ki başarısız olacağını.
Önde basıp her maç o eforu harcayamıyorsun 100 milyonluk adam bakıyorlar bunun için işte.
Olmayınca da başarısız olmasan da hatalı iş oluyor

İsmail takoz makoz ama sertlik katiyor. Bizde boyle biri yok.

Roma kalan maçlarında 6-7 puan anca toplar. Kasmadan oynamaları normal bunlar 24 dışı kalır

Bu Mora Batrakov gibi tüy siklet topculardan ne bekleyip alıyorlar cidden merak ediyorum
Bu Mora istedi birde Okan Buruk iyiki almamisiz

romanın rakiplere baktımda fener gibi bal kurası çekmişler adam gibi real , psg var bunları inş dümdüz ederler.

Futbol FM değildir, Roma şöyle iyi 5 atar Sporting 5 atar falan geçiniz. Alın size Roma. Porto, Roma, Lyon, Tottenham gibi şu an çok da büyük olmayan takımları fazla gözünüzde büyütmeyin

Tarihin en iyi Roma'sına gel.

roma her sola oynadığında Candela bindirecek diye bekliyorum

Biz orta sahayı sağlam tutmuyoruz, o yüzden rakip kolay geliyor. Tabi ki deplasman ve ralip farko var. Bu Roma'yı biz yenebiliriz mesela. Sporting'i de yenebilirdik. Ama yenecek oyunu oynamadık.

Fener yamamen defansif ve tempoyu düşürmeye yönelik oynuyor clde fark yiyeceklerini sanmıyorum ama maç da kazanmazlar gibi, 4-5 beraberlikle bitirirler bence.

Geri
Üst Alt