CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

fb nın nesını begendınızde 10 15 puan yazıyorsunuz cok ilginc ,bugunkü gibi kapanmayıp hucum oynayayım deidigi her macta delik deşk olma adayı bana göre.

Forum da futbol dan anlayan üye sayisi bir elin parmagini gecmiyor

Baskalarini gözünüzde büyütüyorsunuz

Biz bu roma’yi rams park da delik desik etmistik,babalari juve’yi ettigimiz gibi

Oyun kurulumunda orta sahalari stopere,stoperleri beke ceken ve merkez de sadece soule ile kalan bir takimin hocasi da bir zahmet kendini sorgulasin neden italya disina cikamiyor
Roma'yla biz yakın tarihte maç yaptık mı yahu? Hatırlayamadım ben.

arkadasın biri dedi önceki sayfalarda fb kapanma olayını iyi yapıyor hucumda ise becerıksızler bizde tam tersıyız

yav şu fbnin oynadığı oyunu sindirecek galatasaray taraftarı mıdır da burda kafa ütüleniyor ne zaman avrupada 90 dk savunmaya yatmış bu takımda şimdi yatacak şöyle korkak 1 puan alsak ne olacak. kendi evinde traş bir takımdan 1 puan aldım diye mi sevinecem. geçen sene her rakibe diş geçirerek son 16 yaptık fenerin 1 puan alması mı doğru olan oldu.

Uzaktan gol haricinde 1 tane pozisyon vermediler. Üstüne galibiyeti kaçıran takım fenerdi. Okan biraz hocalık dersi alabilir şu maçtan
Liverpool a yapman gayet normal değil mi ? Bazen Lizbon gibi roma gibi dişe dış rakiplere de bunu yapman lazım değil mi ? Çoğu maçta sigir pres yüzünden 3 den aşağı gol yemedik geçen sene dahil

Geri
Üst Alt