CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Malen'de Luis Suarez kadar santrafor değil. Fb'nin kolay kurası 1 puanla da başladılar ilk 24 yaparlar 10-12 puan demiştim onlara. Bize de kura zor olsa da 9-12 puan demiştim bakalım sonunda ne olacak? Lakin bu futbol ligde Fb'yi şampiyon yapmaz, ligde böyle oynayamazlar.
Ligde patlarlar zaten , hücum oynamaya hiç müsait değil kadroları ki çok da dar. İyi kapanan bir takıma fenerin gol atması çok zor .

İç sahada başka puan alamazlar. Belki Slavia beraberliği

Fener 24e kalir. Rezalet bir kuralari var.

Dayı mesela biz stoper transferi yaptığımız yerde neden jakobs sağ sol koş tac kullan geri gel stoper oyna futboluyla enerjisi bittiği halde destek oyuncusu sokmadık.
Bunu tartışmak lazım ilk

Yav biz bu oyunun hasını içerde 2 defa liverpool'a juve ye,atletico ya oynamadık mı da millet böyle oynanmalı diyor..

Korkanın etini kemiğini
Korkmak değil o akıllı oynamak. Durmadan defans yapmayacaksin hızlı hücuma Kalkacan. Hurra saldirip maç berabere iken penaltı pozisyonundaki pozisyonu vermeyeceksin. Bildiğin harakiri bu

Son düzenleme:
Genduzi ceza almasa yenilirlerdi bugün

İsmail high sezonda 1 kez world class oynuyor ona denk geldi

Olm neden siz tescilliler ve kaloriferci üzerinden yorum yapıyorsunuz

Yahu arkadaş biz kendimize bakalım

Bize ne onlardan

Ben Okan Buruk'un oynattığı oyundan rahatsızım yaa

Hepinizin mesajı duruyor dün maç konusunda girin bakın neler yazmışsınız

5 senedir bir insan gram mı kendini geliştirmez

Neden arkadaş ben her Avrupa deplasmanında geçişten gol yiyorum

Neden bu takım defans yapmayı bilmiyor

Neden yalnızca bazı isimlere bağımlı halde oynuyoruz

Neden set oyunu yok arkadaş

Neden tek planı var

Neden yanlış oyuncu değişiklikleri yapıyor halen

Neden

Neden

Neden....

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz bunlar kadar kapanamıyoz, kapansak da kapatamıyoz da savunma olarak 1 level üstümüzdelerse bizim hücum 3 level üstte. orta sahada 10 metre ileri top atabilen adam yok, kanatlarda özel yetenek yok, 9 numaraların da tek bildikleri çömez stoperlere götü dayayıp faul kovalamak. kötüyüz de şunlardan kötü de değiliz. fener zaten öyle de roma da bizim altımızda takım. bunların ağababalarına geçen yıl içerde 5 saplamamızdan belliydi zaten.
Yav abi takım dünde kötü değildi şerefsiz hakem ve forvet olmaması yaktı sportingi kendi evinde oyun anlamında domine ettik zaten istatiksel olarakta ezdik dünkü maçta Osimhen olsa gol bile atamazlardı muhtemelen bize hakem içine sıçtı maçın

Biz Roma ile böyle oynayıp 1 puan alsaydık şuan Fb'lilerin duyduğu memnuniyetin aksine sabaha kadar eleştirirdik galip gelmemiz gerekirdi, bu oyun ne diye.

Önde olduğumuz maçta kontra yemeyi ben de eleştiriyorum ama bunlar defans yapıyor biz yapamıyoruz diye Fb'yi örnek vermek de komik.

ismail anadolu topçusu zaten kapanan takımlarda iş yapar. bizim berkan-taylan da avrupa liginde beklerken adam geçirmiyordu. oyuncunun özelliklerine göre faydalanmak bişeydir tabi ama arkada 8 kişi beklerken iyi bir ayman abdelaziz performansını da anca fener medyası efsaneleştirebilir.

1 ve 2. torbadaki takımlardan 1 puan almaları gerekiyordu O bir puanı da aldılar. 3 ve 4. torbadaki takımlardan 3 galibiyet almaları gerekiyor ki bu da hiç uzak bir ihtimal değil 10 puan yapmaları çok olası her ne kadar dalga geçsek de.

Biz deplasmanda onlar evlerinde oynadilar Aston villa deplasmaninda gorecez
Üstad ben puanında değilim olayın bana göre bir CL deplasmanında tüm gücünü 30 dakikada tüketmek, hurra saldırmak , öndeyken dahi kontra yiyecek oyunu oynamak doğru değil. Bana göre yanlış bu deplasman oyunu anlayışı.

Rakibe göre gerekirse onu yapacak dün mesela yapması gereken buydu icerde de dışarıda olsa da. Sigir presle 30 dk yırtınıp 60 dk tırnak kemirmek istemiyorum ben hocam
Yahu millet masal anlatıyor.Yok böyle defansmı yapalım yok geridemi bekleyelim.
Arkadaş bunun bir mantığı var.
Oyun anlayışımz bu ezikler gibi olmasın.Eyvallah ama zaman zaman geride doğru bir şekilde duralım.Saha yerleşimini amatör kıvamında yapmayalım.Taktik disipline uymayan oyuncuyu uyar.Kenarda bizim gibi izleme maçı.

Geri
Üst Alt