CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Fenerin galibiyet alabileceğini düşünmüyorum ama bu boktan kadroyla Romaya yenilmemek bence başarı ciddiyim

noldu roma 5 atardı fln
az futbol izleyin laleler

gs cl'ye mağlubiyet ile başladı, fb puan ile. bu gs taraftarı bir çok kişinin canını sıkacak ve yorumlarını etkileyecektir. fb taraftarı da yine hülyalara dalacaktır. hatta gs muhtemelen 2'de 0 ile başlayacak. Cl biraz da fikstür işidir malum. her iki takımın da yolculuğunun sonunu göreceğiz. hem ligde hem avrupa'da. bugün yazılanların bir çoğu boş. iki takımın da oyununu gördük.
Avrupada febenin oyun daha makbul, en azindan kendinden daha iyi rakiplere karsi

Febenin rakipler bizimkinden kolay bu bir gercek, hatta febe bizden fazla puan alacaktir bunu da yasayip görecegiz. Ama clde olmalari lige etki elecek. Lig bence bizle jeke arasinda gecer

Roma'nın teknik direktörü Okan Buruk mu
Yoo 2 gün bazında söylüyorum aynı güçte ekipler nasıl oynamasını gerektiğini bilen bi fener vardı bize gelince her zamanki gibi 25 dk oynayıp 65 dk tırnak kemirten oyuncu değişiklikleri zamanlaması falan herseyi ile rezalet bir hocamız vardi

Avrupada febenin oyun daha makbul, en azindan kendinden daha iyi rakiplere karsi

Febenin rakipler bizimkinden kolay bu bir gercek, hatta febe bizden fazla puan alacaktir bunu da yasayip görecegiz. Ama clde olmalari lige etki elecek. Lig bence bizle jeke arasinda gecer
fb'in cl'de gs'dan fazla puan almasını sürpriz olarak karşılarım.

Fb'nin ilk 24 yapamaması büyük rezalet olur. Konferans ligi fikstürü yakaladılar. Herkes 1.torbaya odaklanıyor, diğer torbalardan çok iyi kura çektiler.

Slavia Prag, Villarreal, Roma içerde Lask ve Shakhtar deplasmanı. Şuradan tek puan kaybı yapmazdı ekibimiz. 15'i direkt yazardım bize.

Müthiş tempolu bi fb izlemiş ogün temizkanoğlu

Bunlar gerçekten futbol adamı mı

Geri
Üst Alt