CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Yav biz bu oyunun hasını içerde 2 defa liverpool'a juve ye,atletico ya oynamadık mı da millet böyle oynanmalı diyor..
Bak bunu kabul ederim

O maçlarda akıllı oynadık

Özellikle Liverpool maçları müthiş bir taktik disiplin ve kusursuz bir plan ile oynadık

Deli gibi pres değil akıllı pres ve alan kapatma yaptık

Bunu yapacak yaa bu kadar basit

Kalkıp da Avrupa deplasmanında öne geçmişken kontradan gol yemeyi kabul etmiyorum

Yenemiyorsak bile yenilmeyeceğiz ve o 1 puanı alacağız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb öven yok Fb leş bir takım ama oynaması gerektiği gibi oynadı hatta oynattı diyelim
hiç de oynamadı skor oynamış gibi gösteriyor, roma o kadar kötü oynadı ki fb bir şey yapmış gibi göründü. aynı fb ligde niye bjkye domaldı aynı oyunu oynadılar bugün.

Roma besiktas kadar oynayamadi

Bjk macin basindan sonuna kadar domine etmisti

Bosuna abartiyorsunuz bazi takimlari

Fener icin beraberlik ic saha da bence kötü sonuc,roma korkulacak bir takim degil kagit üstünde asla sifir puan yazilacak bir takim degil

Liverpool,atletico,roma ve aston villa maclarindan kagit üstünde üc puan cikarabilecegin tek mac vardi o da ic saha da roma ama kazanamadilar

Geldi gecen sene icerde usg disarda monacoya yenildik. Kolay rakipler bize gelmiyor
Geçen seneki fikstürde Fener'in şu anki fikstüründen çok daha zordu. USG maçında 12 oyuncuyla falan maça çıktık takımın en yokluk dönemiydi o yenilgide anormal bir durum yoktu. Monaco ise taş gibi takımdı 4. torbadan onları çekmek çok büyük talihsizlikti. Bizim 2 senedir kura şansımız 0 maalesef.

fener'in bizden tek artısı orta sahası. o da kante-genduzi gibi en kaliteli ikisi dahi sadece savunma futbolunda varlar. hücum aksiyonları sıfıra yakın. kante biraz top sürüyo o da doğal olarak prime'ının çeyreğinde filan. geri kalanda bi tek kaleci kuşkulandırıyo beni yerli olduğu için, gerisinde tartışmasız üstünüz. arkada 8 kişi bekleyince orta sahalar da savunmacılıklarını yapyolar tabi allah var. roma da hücum kalitesi olarak bok gibi takım. 33'lük dybala, azıcık malen harici sürprizi olan oyuncu yok. onların da fazla bi halt yiyebileceklerini sanmam. bu maç onların alması icap eden 1 karşılaşmaydı, onu da gasperini'nin tembelliğine kurban ettiler.

Garanti galibiyet degil onlar. Bu turnuvada hicbir mac garanti degil zaten. O yuzden yanlis bir dusunce sistemi bence. Zaten bazen hic beklemedigin maclarda puan kaybedersin. Bir de fb o maclarda saldiracak, o zaman bosluklar verecek falan filan.
Sen dün kontrollü oynasan en az 1 puan çıkarırdın hele öne de geçmişsin, bu kadar rahat 3 gol yemek ama senin dediğin gibi oynuyor hesapta oyuna hükmediyor puan 0

Bak bunu kabul ederim

O maçlarda akıllı oynadık

Özellikle Liverpool maçları müthiş bir taktik disiplin ve kusursuz bir plan ile oynadık

Deli gibi pres değil akıllı pres ve alan kapatma yaptık

Bunu yapacak yaa bu kadar basit

Kalkıp da Avrupa deplasmanında öne geçmişken kontradan gol yemeyi kabul etmiyorum

Yenemiyorsak bile yenilmeyeceğiz ve o 1 puanı alacağız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Aynı disiplinle oynasak zaten çok rahat 15 puan toplardık ama yok bi maç bir maçı tutmuyor Okan’ın. Ne zaman dişimize göre rakip oldumu 30 dk da top oynayıp tükeniyoruz. Cl için diyorum

Ağa bende hakeme yazarım baya sovdüm evde. ama sağlam savunma yapalım abi kontralara çıkalım. 1-1 Ken öyle saçma pozisyon vermeyelim. Hemen dagilmayalim. Tek isteğim bu. İlk yarı üstün oynadık zaten. Ne oluyorsa 2. Yarıları oluyor bize
Tekrar diyecegim, hakem sagolsun. Bircok deplasmanda bizim yuzumuzden oldugunu dusunurum ama bu maci sadece hakeme yaziyorum.

Unutmamak lazim bu aksam guzel bir hakem vardi elit hakem dun aksam gibi degil
Al benden de o kadar . Yahu Sporting geçen sene Çeyrek yapmış , Galatasaray son 16 . Kağıt üzerinde Sporting Galatasaray maçı çok daha önemli ve zor bir maç . Senelerdir CL oynamayan iki takımın maçına çok elit bir hakem verdiler bize verdikleri hakeme bak. Var bu işte bir iş.

Sen dün kontrollü oynasan en az 1 puan çıkarırdın hele öne de geçmişsin, bu kadar rahat 3 gol yemek ama senin dediğin gibi oynuyor hesapta oyuna hükmediyor puan 0
Dun kontrolluyduk zaten penaltiya kadar. Hakem sicti agzimiza. Kirmizi karti da atladi. Bunlari goz ardi mi edelim?

Ondan sonra zaten hemen frikik de gelince dagildik direkt.

clde garanti 3 yok

biz usgye 3 yazıyoduk gittik tek mağlubiyeti onlardan aldık içerde
Yedekler u17den olusursq tabiki yenemezsin icerde usgyi +osi de yoktu

Planlamayi boktan yaparsan rfsye de deplasmanda 2-0 öne gecip puan kaybedersin icerde bitik kieve de 3-1 den mac verirsin

Febede sakatlar cogalirsa pek tabi onlarda kayiplar yapar. Misal bugun adamlarda genduzi yoktu bertug var diye romaya kaybetmediler mesela

Geri
Üst Alt