⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Uğurcan mental mi fiziksel mi bilmiyorum ama acil toparlanmalı
Jacops sol stoperde iyi oynadı, goller zaten duran toplardan geldi
Barış sağa geri dönmeli
Sane asla ama asla bu takımda olmamalı
Osi yokken deniz oynamalı, barış asla forvet olmuyor
Hakem kırmızıyı yedi penaltıyı üretti ki orada da aldatmadan 2.sarıdan kırmızı olabilirdi

Maçın sonlarında tamamen sıçmamamız iyiye işaret
Yazık oldu bu maç boş yere kayıp oldu.

Defans hattımızdaki oyuncular yeterli değil şampiyonlar ligi için. Jakobs stoper değil, Sallai zorla sağ bek oldu. Eren zaten ortalama bir oyuncu. Nasıl olacak o zaman?

Şu pozisyonlara bak. Hakemlik bir şey yok diyenlere diyecek bir şey bulamıyorum. Çok iyi başlanan ve iyi götürülen bir ilk yarının hakkı devamında hakemlerin resmen maçın içine edişi gerçekten yazık. Bir de burada ezbere yorumlara girmiyorum zaten daha geçen sene CL'de son 16 yaptık. Bu sene olur olmaz bilemem ama tüm başarılarını mı yok sayarsınız be.

Şahsiyetsiz oyunlardan bıktım artık. Her sene aynı şeyler, artık ezberledik. 1 gram ilerleme yok oyunda 1 gram

nhaga ve ugucuku güneş gibi parladı koy oynasın baba bu çocuklar sara denen herifin sağı solu belli olmuyor

Bu durumun 2 suçlusu var biri başımızdaki başkan şu takıma sanchez seviyesinde bile bir stoper almadı gitti lemjnayla sözleşme uzattı. Yetmedi şu takıma adam gibi bir orta saha almadı.Yemin ederim takımda iyi bir stoper ve orta saha olsaydı 2 3 farkla yenerdik.2 numaralı suçlu olandır.bu yönetime sahip çıktı takıma savu ma nedir öğretemedi

Adamlar bilinçli bir şekilde topu bize verdiler, goller zaten kontra atak, ayrıca ne şuursuz bir önde baskı ki kaleci orta sahaya bir aşırttı sonra penaltı oldu zaten.

Geri
Üst Alt