- 10 Haziran 2012
- 4.333
- 1.963
- 1.413
Sane/Sara/Yunus belli bir müddet ilk 11 noooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezondaki herşeyin 1 numaralı sorumlusu yönetimdir. Sporting deplasmanına stoperde bek oynatarak çıkıyorsunBu macin sorumlulari sirayla:
1. OB
2. adam gibi transfer yapmayan yônetim
3. baris + sane
İlk 8 garanti.Bu sezon muhtemelen ilk 24 içerisinde olamayacağız.
Şu pozisyonlara bak. Hakemlik bir şey yok diyenlere diyecek bir şey bulamıyorum. Çok iyi başlanan ve iyi götürülen bir ilk yarının hakkı devamında hakemlerin resmen maçın içine edişi gerçekten yazık.
İlk devre iyiydik. Batrakov çıkınca ve Yınus yorulunca takım düşmeye başladı. Sonrası malum.Şu maçtan sonra aşırı karamsarlık yersiz bence. Olumlu şeyler de vardı.
Şu pozisyonlara bak. Hakemlik bir şey yok diyenlere diyecek bir şey bulamıyorum. Çok iyi başlanan ve iyi götürülen bir ilk yarının hakkı devamında hakemlerin resmen maçın içine edişi gerçekten yazık. Bir de burada ezbere yorumlara girmiyorum zaten daha geçen sene CL'de son 16 yaptık. Bu sene olur olmaz bilemem ama tüm başarılarını mı yok sayarsınız be.
Abi ne değişmiyor yav. Saneye gelen top olise ye gelsin bakayım noluyorSorun sara'nın atletizmi sane'nin gamsizligi flan değil yav sara yerine camara sane yerine olise olsa pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bu takım oyunu tutamıyor gol yiyince de çabuk dağılıp toparlamiyor ben böyle bir oyuncu topluluğu görmedim.