⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

2. Yediğimiz penaltida adamı arkasına kaçıran Saramiydi. Bildiğin zeka sorunu bu. Böyle basit pozisyon verilmez

1- Osimhen bu maçlarda oynamak için kendine bakmayacaksan aklını seveyim.

2- okan hoca geriye düşünce b planın yıllardır çorba yapmaksa aklını seveyim.

3- yönetim her sene üç ayın sonunda adam alıp krştik maçlara çıkaramıyorsan aklınızı seveyim.

Sorun sara'nın atletizmi sane'nin gamsizligi flan değil yav sara yerine camara sane yerine olise olsa pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bu takım oyunu tutamıyor gol yiyince de çabuk dağılıp toparlamiyor ben böyle bir oyuncu topluluğu görmedim.

Hakem maci bir taraftan aldi diger tarafa verdi

Ben böyle utanmaz serefsiz bir hakem görmedim bir de utanmadan ugurcan’i isaret ediyor ne ugurcan’in temasi var ne de jacops’un

he daha ben de gidip kocaeli maçını izlersem benden ala namussuz,karaktersiz de yoktur yani.Sen her avrupa maçı bekle monaco,sporting,frankfurt iyi takım kurduk artık bunlara gider basarız diye düşün hayali kur sonunda hoca aynı rezillikleri yapıp yenilsin aynısı.Alın bakın lille de dandik bir takım yani sıradan oyuncuları var , orada da aynı sonuç olacak hani değişen bir şey olmayacak.Hep aynı hep aynı yani hafta sonu ugoc,deniz,nhaga falan hiçbiri oynamayacak aynı adamlar devam edecek artık alışılmış çaresizlik bu lanet olsun ama öyle yani hiçbir zaman değişmeyecek hep aynı şey.Lille maçında da ilk yarı 0-0 gitsin aynı adamlar ikinci yarıya çıkacak ve gol yiyince değişeceğiz.Lanet olsun leao falan geliyor onu izleriz ikinci yarı çözer maçı diyoruz bir heves ediyoruz , gol yiyince anca giriyor içeri o da.Yok yazıklar olsun valla barçayı yenersek tekrardan maç izlemeye başlarım ona kadar burada aynı bugünkü penaltı sonrası gibi forumdan takip yetti be.Her hafta içi her avrupa deplasmanı aynı bok , bizde insanız yeter

Daha kötü bekliyordum ama iyi mücadele ettik, hakem de şerefsizlik yaptı
Ama şunu da söylemek lazım batrakov zayıf kalıyor, ilerde olur da bu seviye için yeterli değil henüz

Alakasi yok abi bide VARda da kontrol edildim nasil is ya.
Surda 2-1 oldu ve "geriye dusunce sacmalayan takim" hastaligimizandonduk.

Bir halt oynamadik surdan itibaren. Hatta aslinda sanenin kacirdigi pozisyondan sonra kademe kademe dustu takim.

CL maci son 10 dakikasinda da corba.

Şu pozisyonlara bak. Hakemlik bir şey yok diyenlere diyecek bir şey bulamıyorum. Çok iyi başlanan ve iyi götürülen bir ilk yarının hakkı devamında hakemlerin resmen maçın içine edişi gerçekten yazık. Bir de burada ezbere yorumlara girmiyorum zaten daha geçen sene CL'de son 16 yaptık. Bu sene olur olmaz bilemem ama tüm başarılarını mı yok sayarsınız be.

Net olarak hakem maçı katletti. Millet hâlâ Okan Buruk linçliyor.

ilk yarıya kimse sesini çıkartamaz ama maçı da hakemden bağımsız düşünemeyiz
sporting nerdeyse 75 dk topu bize verdi ayağına aldığı 5-6 pozisyondan 3ünde gol buldu

Sorun sara'nın atletizmi sane'nin gamsizligi flan değil yav sara yerine camara sane yerine olise olsa pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bu takım oyunu tutamıyor gol yiyince de çabuk dağılıp toparlamiyor ben böyle bir oyuncu topluluğu görmedim.
Abi ne değişmiyor yav. Saneye gelen top olise ye gelsin bakayım noluyor

Geri
Üst Alt