⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Jacobsun koşuya bak ya. Bir arkana önüne bak. Bitsuabi olsa böyle bir pozisyon yoktu şuan ya. Delircem.
Bunu ciddi mi söylüyorsun? O pozisyonda Jakobs gibi geri koşacak stoper elit takımlarda bile çok az vardır. Temizce müdahale de etmiş; hakem heyeti sıçtı diye o mu suçlu yani? Bu bakış açısıyla hiçbir oyuncuyu beğenemezsin ki beğendiklerini görünce ciddiye alınacak tarafın kalmıyor, kusura bakma.

Evet bu berkan bey
Tamam ben size Aek maçına kadar puanlar alacağımızın garantisini veriyorum.

Kimsenin tuttuğı takıma karışamayız elbet, tavsiye niteliğinde olsun: tüm sezonu bir takımı yenmek için oynayan takımlar falan var, hedefsiz, vizyonsuz; oralarda bu stresi yaşamazsınız. Galatasaray hiç bir zaman bir yerde sıfır çekmemek için oynamadı. Yine oynamaz.

takım gayet ışık verdi, hakemin katli ve ufak detaylarla kaybettik o kadar eksiğe rağmen, canları sağolsun

aklıselim gslilerden ricam osimhen yoksa gs de yok 5 yeriz eziliriz diye günlerdir kafa ütüleyen, 4 yıldır tek mutlu günü olmayan, kötü günleri bekleyip yırtık dondan çıkar gibi çıkanları ciddiye almasın
1 haftadır 3 xG yapan takım bizi parcalicak diyorlardi. Devre arası forumlarına girin de bakın ağlıyorlardi bala gol attık bu takım neden böyle durarak oynuyor diye

Penaltı tartışılır ama hakem dehşet derecede iyi yönetti hatta Davinsonun yaptığı ligde 100 defa faul çalınacak çoğu pozisyonuda atladı. Hakem falan geçin o işleri 2.yarı adamlara 5 gol gerekse atarlardı.

Maçın en kötüsü tartışmasız Sara . Sane'ye ben de çok kızdım ama o çabaladı en azından defansif olarak da iyiydi Sane. Sara hiçbir şey yapamadı hiçbir şey. Şöyleki zaten üzerinde baskı olduğu zaman oyundan kopan bir oyuncu.

1 haftadır 3 xG yapan takım bizi parcalicak diyorlardi. Devre arası forumlarına girin de bakın ağlıyorlardi bala gol attık bu takım neden böyle durarak oynuyor diye
Ezbere yorumlar olunca böyle oluyor işte.
CL'de Fatih Terim ile çıktığımız bir Porto deplasmanı vardı. Forvette Sinan Gümüş'ü oynattığımız maçtı; yüzde yüzlük 2 pozisyon falan kaçırmıştı gerizekalı. O maçı da öne geçip kaynetmiştik sanırım. O maçtan sonra gördüğüm en iyi deplasman oyunuydu CL'de kalburüstü takımlara karşı oynanan.

Bos bos isler yazmayin suraya ya bir türlü akillanmadiniz

Illa sövelim mi

Adam kirmizi’yi es gecmis olmayan penalti’yi vermis,maci resmen bir taraftan alip diger tarafa vermis

Ama utanmadan skora etkisi olmadi diyenler var

Daha ne yapacakti yatirip öpsün mü

Bos bos isler yazmayin suraya ya bir türlü akillanmadiniz

Illa sövelim mi

Adam kirmizi’yi es gecmis olmayan penalti’yi vermis,maci resmen bir taraftan alip diger tarafa vermis

Ama utanmadan skora etkisi olmadi diyenler var

Daha ne yapacakti yatirip öpsün mü
yaw herifin bi bok anladığı yok toptan 100 senedir boş boş konuşuyor ;D

Kırılma Anları
1- Sanenin kaçırdığı pozisyon
2- Saranın orta sahada delindiği an
3- Net kırmızı kartın verilmemesi
4- penaltı
5- zalazarın frikik

Bıyıklarını cımbızla cekesim var hocam yorumların karsisinda

😂
la salla ya sıkma canını. 5 milyon alan adam 5 dakikalığına giriyor utanmıyor.
4,5 alan adam ileride varlık gösteremiyor.
12 milyon alan da yok ortada.
Bu uğurcanda da var bişe bak maaşı takıma göre kuş gibi kaldı belki alırken söz verdiler yine yapmadılar.
3 milyon alan adam senin kadar yırtınmıyor. Deli dehşet para ya.
170 milyon tl kardeşim, şu forumu topla ömür boyu kazanç bu ve barışın toplamına yetişemez.

Yazık. Çok yazık. Üzülme evresi artık geçtim ben, acıyorum halimize.

Geri
Üst Alt