⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Biz sakın olup kontra yapamiyoruz. İlk yarı sakin sakin oynadık. 2. Yarı yine gevsediler
Sorun zaten burada yani geçişe yatkın bir kadromuzda var öyle öne geçtikten sonra 3’e 3 vs çok rahat yakalayabilirdik ama ne hikmetse hep topa sahip olmaya gittiğimiz her maç yeniliyoruz

Kadıköy de bi maç vardı topu tamamen rakibe bırakıp rakibi 7-8’lik yapacaktık bazen oyun değiştirmek lazım adamlar bugün sadece doğru anı bekledi

Büyük klüp isek böyle gol yedikten sonra komple fişi çekme dağılma olmamalı.Eğer değilsek ona göre konuşalım.Maçı çevirme şansımız yoktu oyun olarak zaten.
Bu sorun kronikleşiyor geçmiş kadronun korumanın getirdiği bedel çünkü yaşanmışlıklar var günün sonunda aynıları olunca mental olarak patlanıyor

Bu da mesela etkileyecek yarın 0-1 öne geçelim taraftar gibi futbolcularda maç dönecek hissine kapılacak

Bu yüzden kadroyu yavaş yavaş yenilememiz lazımdı

Futbol sonuç odaklı bir oyun bu arada onu da hatirlatalim.Rakip xg az diye puan gelmiyor bize.Suanda biz 0 puandayiz , sporting 3.Maci da onlar kazandı 3 puan onlarda yani , o şöyle bu böyle olan bir oyun değil yani.Ms de sporting 3-1.Gittin yine bir depte yenildin , buradan ders çıkarıp barca yenecek halimiz yok

Bu mallarin hocasida kiskirtma ceker gibi konusmus atmiyacam buraya kufur etmeyin. Ulan sunlar iceride bi daha denk gelse ya kodumun takimi

inşallah bi ingiliz deplasmanında hakemler *********************************** kaçırır da gene turnuvaya gölge düşürmezsin borges piçi

Hücum hattı ve ortasahamız bu kadar kolay çalım yiyip,top çalamazken deplasmanda önde baskı çok gereksiz ama yerleşincede bu zafiyetten dolayı çok baskı yiyiyoruz.Bu bizim en büyük handikapımız.

Son 20 avrupa deplasmanında 3 galibiyetimiz varmış herhalde. Kepazeliğe bak

😂
la salla ya sıkma canını. 5 milyon alan adam 5 dakikalığına giriyor utanmıyor.
4,5 alan adam ileride varlık gösteremiyor.
12 milyon alan da yok ortada.
Bu uğurcanda da var bişe bak maaşı takıma göre kuş gibi kaldı belki alırken söz verdiler yine yapmadılar.
3 milyon alan adam senin kadar yırtınmıyor. Deli dehşet para ya.
170 milyon tl kardeşim, şu forumu topla ömür boyu kazanç bu ve barışın toplamına yetişemez.

Yazık. Çok yazık. Üzülme evresi artık geçtim ben, acıyorum halimize.
Ben GS secmelerini kazandım babam göndermedi benlik bir durum yok usta

VAR'daki Alman senin de anana selamlarımı yolladım.

Seni Bundesliga maçlarında takip edeceğim. Her gördüğümde yine anana selam yollayacağım soysuz köpek.
Kırmızı çok netti hadi penaltıya bir şey demiyorum ona karışmadı falan ama kırmızıya nasıl çağırmaz aklım almıyor yahu. Ki kırmızı çıksa çok büyük ihtimal alırdık maçı.

Geri
Üst Alt