Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barça falan farketmez içerde barçalarız diyorsun yani, hadi inşallahİç saha iyi zaten. Kepazelik deplasmanda
Öyle birşey demiyorum. Deplasman rezilliğini birkaç deplasman galibiyeti temizler diyorum sadeceBarça falan farketmez içerde barçalarız diyorsun yani, hadi inşallah
Hocam bu nasıl bir yorum ya. Şampiyonlar liginde böyle maçlarda elbette anlar önemli. 2 tane kırılma oluşturacak rezil hakem kararı var. Sonuçta 11 11 e oynandı diye maç analizi mi olur. Böyle kararlar heleki deplasmanlarda takım mentalini direncini kırar.Tamam kırmızıyı vermedi de bizim puan almamız için rakibin 10 kişi mi kalması gerekiyor, biz eksik kalmadık sonuçta 11 e 11 oynandı. Penaltıdan değil de hadi normal yedik, kalan 30 dkda bu hale mi düşmeliydik.
SL maç kopana kadar kalemize çok az gelebildiyse, başlıca sebebi Jakobs' un önde baskıya katılarak etkili kanat ve forvet oyuncularını bloke etmesiydi. Çağlar gibi geriye kaçarak oynayan stoperleri seviyorsan asla uzlaşamayız, herkes yoluna...Merkezin yetersizliğini stoperler bir yere kadar telafi edebilir. Harika oynadı Jakobs...Stoperin orada yakalanmaması gerek zaten en başta. Önde yakalanmasa o koşuyu atmasına da gerek kalmayacak.
Bu hakem şerefsizin önde gideni. Orası kesinhakem penaltııyı vermese de %90 sporting kazanırdı kör değiliz görüyoz onu. ama niye şerefsizlik yapıp benim %10'luk şansımı elimden alıyon ki. belki şansa bala ben alacam maçı, en azından avrupa'da bu olmasın diyecem de elin avrupasında kadro olarak, taktik olarak, hüküm olarak eziği benim gariban türkiyemden bile ağır ezerler tabi. soktumun gretacı iki yüzlüleri.
Yenilmeyelimde 1 puan iyidir. Stuttgart feyenord Aston villa AEK maçlarından 10 puan cikarmaliyizO zaman barselonayı yenecekler ednan bu iş başka türlü temizlenmez
Soru niye sorulmadı mesela?