⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Bu arada rakibin kalecisine de bayıldım. Penaltı öncesi o pası veren de o sanırım. Attığımız golde de inanılmaz refleks gösterdi çok akıllı çok iyi kaleci

Hocanın obsesif kompulsif bozukluk seviyesinde takıntılarından vazgeçmesi gerekiyor. Oyuncular dalgalı performans verebilir. Sara o gün kötüyse al kenara abi, kenarda Nhaga var, Chukwu var. Gayet idare ediyorlar. Barış kötüyse, ki çok kötü, kenarda Leao gibi adam var Deniz var. Ama asla vazgeçmiyor, illa patır patır sahaya bırakması gol yedirmesi lazım birinin çıkması için. 12-13 oyuncuyla sezonu bitiriyor. Sonra geniş kadro istiyorum diye zırvalıyor. Şans vermeyeceksinki. Şu Sane, Barış'a tahammülünden belli.

''İlle de 6 no'' dememi haklı çıkaran tablo tam da budur işte. Torreira ve Sara, 6 oynamak için ideal oyuncular asla değil. 6 numara deyince, kıt akıllarında Selçuk Şahin imajı beliren cahillere laf anlatmaya çalışmaktan vazgeçtim artık, onlar mesajlarımı görmezden gelsinler ya da peşinen engellesinler beni, memnun olurum. İyi bir 6 numara, stoperleri kendine yaklaştırarak takımı doğru zamanda ileri itip gerektiğinde geriye çeken, takımın balansını ayarlayan adamdır. Öyle biri yoksa da Okan Hocamızın matah bir şey sandığı ''Rus Ruleti'' ne devam, yapacak başka bir şey kalmıyor...

hakem penaltııyı vermese de %90 sporting kazanırdı kör değiliz görüyoz onu. ama niye şerefsizlik yapıp benim %10'luk şansımı elimden alıyon ki. belki şansa bala ben alacam maçı, en azından avrupa'da bu olmasın diyecem de elin avrupasında kadro olarak, taktik olarak, hüküm olarak eziği benim gariban türkiyemden bile ağır ezerler tabi. soktumun gretacı iki yüzlüleri.

Lesley'i beğendim. Sonradan girenlerin hemen hemen hepsi oyunda olanlardan daha iyi oynadılar. Artık Yunus-Sara bunlar 11 olarak düşünülmemeli beyler.

Tamam kırmızıyı vermedi de bizim puan almamız için rakibin 10 kişi mi kalması gerekiyor, biz eksik kalmadık sonuçta 11 e 11 oynandı. Penaltıdan değil de hadi normal yedik, kalan 30 dkda bu hale mi düşmeliydik.
Hocam bu nasıl bir yorum ya. Şampiyonlar liginde böyle maçlarda elbette anlar önemli. 2 tane kırılma oluşturacak rezil hakem kararı var. Sonuçta 11 11 e oynandı diye maç analizi mi olur. Böyle kararlar heleki deplasmanlarda takım mentalini direncini kırar.

Stoperin orada yakalanmaması gerek zaten en başta. Önde yakalanmasa o koşuyu atmasına da gerek kalmayacak.
SL maç kopana kadar kalemize çok az gelebildiyse, başlıca sebebi Jakobs' un önde baskıya katılarak etkili kanat ve forvet oyuncularını bloke etmesiydi. Çağlar gibi geriye kaçarak oynayan stoperleri seviyorsan asla uzlaşamayız, herkes yoluna...Merkezin yetersizliğini stoperler bir yere kadar telafi edebilir. Harika oynadı Jakobs...

hakem penaltııyı vermese de %90 sporting kazanırdı kör değiliz görüyoz onu. ama niye şerefsizlik yapıp benim %10'luk şansımı elimden alıyon ki. belki şansa bala ben alacam maçı, en azından avrupa'da bu olmasın diyecem de elin avrupasında kadro olarak, taktik olarak, hüküm olarak eziği benim gariban türkiyemden bile ağır ezerler tabi. soktumun gretacı iki yüzlüleri.
Bu hakem şerefsizin önde gideni. Orası kesin

Gerekirse defansif oyna, kapan...negatif futbol oyna.

1:0 öndeyiz, sanki Sporting 2:0 önde - öyle ofansif ve riskli oynamaya devam ettik ki, 1:0 sonrası. Barcelona miyiz. Defansif sıkıntılarımız belli, oyuncu eksiklerimiz belli... deplasmanda sin.

Okan Hoca, 1:0 sonra defansif futbol oynatsaydi, en azından beraberlik rahatça alırdık.

Tam kadro olabilirsek özellikle singo yu bir şekilde kullanabilirsek içerideki barca maçından birşeyler çıkartabiliriz.Osimhen ile beraber en önemli adam Singo bizim için Avrupa maçlarında..

Barca maçından sonra,psg maçına kadar 5 maçlık iyi bir fikstürümüz var bu bölümde sağlıklı kalıp en kötü 10 puan çıkarmak lazım..

Kazanılabilecek bir maçı her zamanki kıymet bilmezliğimizle ellerimizin arasından kaçırmak adamı kahrediyor

Sane (Dak 35k nin o kesin gol dediniz pozisyon sonrası pozisyonumuz yok Lan

Verilmeyen kırmızı dünyanın her yerinde kırmızı kart
Penaltı penaltı değil uyduruldu
Burada puanımız çalındı maçın önüne hakem hataları geçmiştir ama biz yapamadıklarımıza odaklanmalıyız maçı koparabilecek durumdayken daha etkili bir oyun oynamalıydık Sane atacaksın abi onu Sara soluna gelmiş sen sağına çekip kız gibi topa vuruyorsun

Geri
Üst Alt