⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Hocam hakem kötüydü ama emin ol penaltı olmasa adamlar gene atardı bize golü durum çok belliydi. Bizim deplasman oyununu ele alışımızda sıkıntı var. Bak hazırlanmışsın 1-0 öne de geçmişsin. Ama kontraataktan gol yiyorsun bu normal değil. Adamlar ilk yarı da bir tane daha attı ofsayta takıldı. Top bizdeydi ama bu çok yanıltıcı izin verdikleri kadar bizdeydi.

Ben diyorum ki koskoca Real kendi evinde İnter 'e kontra oynuyorsa , deplasmanda 1-0 önde olan Galatasaray neden oynamıyor, neden önde olduğu maçta deplasmanda kontra yiyor. Haram mı düzgünce kapanmak ve beklemek yaw ...
Nereye atıyordu adamların şutu yoktu abi o zamana kadar. Doğru dürüst pozisyonu yoktu rakibin.

Gereksiz faulleri çalmadı oyunu durdurmadı hakem böyle olur, penaltı gri bence çok ucuz. Adamlar 2.yarı topun olduğu her yerde 2-3 kişi bittiler, hakem ne verirse versin bir cacık olmazdı kontraları laubali kullandılar rahat 5-6 olurdu.
Adamların penaltıya kadar şutu yok şutu. 10 kişi kalsalar ve penaltı verilmeseydi neyi nereye atıyorlardı ya?

Penaltı tartışılır ama hakem dehşet derecede iyi yönetti hatta Davinsonun yaptığı ligde 100 defa faul çalınacak çoğu pozisyonuda atladı. Hakem falan geçin o işleri 2.yarı adamlara 5 gol gerekse atarlardı.
Yahu neyi tartışılır.Net kırmızıyıda vermeyen adam nasıl olursa dehşet iyi maç yönetiyor.Yapmayın etmeyln arkadaş bunlar nasıl yorum.Çıkdırıcam arkadaş.Şerefine sokayım öyle hakemin..

kırmızı bizim aleyhimize çıksa küfrederdim ama o penaltıyı vermek için katıksız bir somon çocuğu olmak gerekir. herif akıllıca ayağını öne koyup filan bile almadı penaltıyı, helva gibi olduğu için jacobs önüne geçti bam diye bizim elemanın ayağına vurup yere düştü. şunu veren hakeme 1, pozisyona karışmayan var'a 2 kere yağlamadan girmek lazım.

kırmızı bizim aleyhimize çıksa küfrederdim ama o penaltıyı vermek için katıksız bir somon çocuğu olmak gerekir. herif akıllıca ayağını öne koyup filan bile almadı penaltıyı, helva gibi olduğu için jacobs önüne geçti bam diye bizim elemanın ayağına vurup yere düştü. şunu veren hakeme 1, pozisyona karışmayan var'a 2 kere yağlamadan girmek lazım.
Kırmızı da turuncu kırmızıydı. Kırmızı verse ağlamazdi kimse bence

Kırmızı da turuncu kırmızıydı. Kırmızı verse ağlamazdi kimse bence
talihsizlikti bence ya. mal gibi topa bakarken bizim çocuğa geçirdi. ama ne öyle ayağı çok yüksekti ne de darbeyi çok uzattı. geçen sene konate kahpesinin osimhen'e yaptığı çok daha bilinçli bi şerefsizlikte bence misal. ha o penaltıyı çalan şerefsiz şu pozisyonu biz yapmış olsak kırmızıyı da verirdi o ayrı mesele.

Yahu neyi tartışılır.Net kırmızıyıda vermeyen adam nasıl olursa dehşet iyi maç yönetiyor.Yapmayın etmeyln arkadaş bunlar nasıl yorum.Çıkdırıcam arkadaş.Şerefine sokayım öyle hakemin..
Bencede penaltı değil tam fener penaltısı zaten, var'ın çağırması lazımdı orada emin değilim niye direkt verdiler. Kırmızı yok adam dokundu çekti ayağını sence öyledir aga. Neyse yenildik sonuç olarak ben maçın temposunu bozmaması babında söyledim, basit faulleri vermedi hiç tribün baskısı altınada girmedi. Davinson'da çekti itti 50 kere Türkiyede veriyorlar bunlara ben beğendim yönetimini.

Niye gergin olduğumu düşündüğünü de ben anlamadım doğrusu...Maç boyunca onca atağı, rakibi önde karşılamak suretiyle başlamadan bitiren adamın bir kez -o da saçma bir top kaybı sebebiyle- önde yakalanmasından daha doğal ne olabilir? Yetişip müthiş bir müdahale yapmışken kusur aramak, gördüğüm gerçeklere uymuyor. Takımın en iyileri stoperlerdi yine. Daha iyi kimi gösterirsin mesela?
''Çağlar gibi geriye kaçarak oynayan stoperleri seviyorsan asla uzlaşamayız, herkes yoluna...''

Şunu yazman bir gerginlik hissi uyandırdı üstad belli ki ben yanlış anlamışım o zaman, boş ver.

Uzatacak konu değil açıkçası kalecinin ortaya çok iyi pasında top Sara'yı aştı ve bütün takım ön alan baskısında olduğu için arkası boş yakalandı. Jakobs'un tutmaya gittiği adam da daha öndekiydi ve haliyle geride boşluk bırakmış oldu. Haklı olabilirsin, belki Jakobs peşinden gittiği adamı tutmasıyla görevlendirilmiştir. Ben izlerken bunu yanlış bulmuştum fakat farklı açıdan izleyince adam paylaşımının böyle olduğunu gördüm.

Soruna gelince, takımda Sanchez ve Torreira harici kimseyi beğenmedim.

Son düzenleme:
Bizim eksiklerimizde belli oyunumızda kırılgan oda belli.Bu kadro yapısıyla hiçbir zaman değişmeyecek..Bunun sorumlularıda belli.Hiçbir zaman fark yaratamayan başkan yönetim ve teknik ekibe sahibiz.Çok ciddi göstere göstere basit hatalar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.Kimseninde umrunda değil.Burası çok net.Ligdede oymadığımız son maçların 3-3 bitmeside kimseyi şaşırtmazdı.

Ama ne olursa olsun şu maçta istediğimiz kadar kötü oynayalım hakemler çok rezil bir şekilde skora direk etki etmiştir.Ben bu maçı başka türlü yorumlayamıyorum.Abi o penaltıyı nasıl verisin.Kırmızı kartı nasıl öıkartmazsın.Böyle bir şerefsizlik yok.

Hoca nin demesi gerektigini Torreira demis. Illerde bundan iyi hoca olur. Iyisiyle kötüsüyle takimdaki en istikrarli adam.
Katılmıyorum.İkisini birdende yapabiliriz sanırım.Maçı katletti yahu..penaltı ve gösterilmeyen kırmızıdan sonra bir sarı kart bile görmeyen adamlar kendilerini sorgulasın bence.
Bir taraftar olarak O sahada senin hakkını gaspeden şerefsiz evladına biraz tepki vermelerini beklerim.

UEFA'ya mı söveyim hakeme mi söveyim Dursun'a mı söveyim Okan'a mı söveyim Sane'ye mi söveyim bilmiyorum. Sövülecek o kadar çok karakter var ki hangi birine söveceğimi şaşırdım. Ne keyif ne heves ne heyecan bıraktılar. Uyku zaten hak getire.

Moralimi ancak herkesin bildiği haysiyetsiz bir takımın alacağı ağır bir yenilgi belki düzeltir, bilmiyorum. Maç falan bakmam bir süre. UEFA, Galatasaray, Futbol vs.... bir süre bu kelimeleri duymak istemiyorum sanırım.

Bencede penaltı değil tam fener penaltısı zaten, var'ın çağırması lazımdı orada emin değilim niye direkt verdiler. Kırmızı yok adam dokundu çekti ayağını sence öyledir aga. Neyse yenildik sonuç olarak ben maçın temposunu bozmaması babında söyledim, basit faulleri vermedi hiç tribün baskısı altınada girmedi. Davinson'da çekti itti 50 kere Türkiyede veriyorlar bunlara ben beğendim yönetimini.
Dokundu çekti mi yok canım biraz daha bastırıp taşşaklarını eline vermesi lazımdı.

UEFA'ya mı söveyim hakeme mi söveyim Dursun'a mı söveyim Okan'a mı söveyim Sane'ye mi söveyim bilmiyorum. Sövülecek o kadar çok karakter var ki hangi birine söveceğimi şaşırdım. Ne keyif ne heves ne heyecan bıraktılar. Uyku zaten hak getire.

Moralimi ancak herkesin bildiği haysiyetsiz bir takımın alacağı ağır bir yenilgi belki düzeltir, bilmiyorum. Maç falan bakmam bir süre. UEFA, Galatasaray, Futbol vs.... bir süre bu kelimeleri duymak istemiyorum sanırım.

Aynen öyle heves bırakmadılar.Çünkü oynadığımız oyun pamuk iplliğine bağlı.düzelilr diyemiyorsun.Bıkmadan usanmadan yapılan hep aynı hatalar.
Maç sonu yorumcuları dinliyeyim diyorum onlarında bu sövdüklerimizden farkı yok.
Ulan biraz doğru hamleler yapılsa yemin ederim çok büyük seviye atlayacak takım ama yapmıyorlar beceremiyorlar hainler sürüsü.

Geri
Üst Alt