Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En başta Dursun'a sonra hakeme sonra da Sane denilen gamsıza sövüyorum. Şu üçlüye dünden beri etmediğim küfür kalmadı.UEFA'ya mı söveyim hakeme mi söveyim Dursun'a mı söveyim Okan'a mı söveyim Sane'ye mi söveyim bilmiyorum. Sövülecek o kadar çok karakter var ki hangi birine söveceğimi şaşırdım. Ne keyif ne heves ne heyecan bıraktılar. Uyku zaten hak getire.
Moralimi ancak herkesin bildiği haysiyetsiz bir takımın alacağı ağır bir yenilgi belki düzeltir, bilmiyorum. Maç falan bakmam bir süre. UEFA, Galatasaray, Futbol vs.... bir süre bu kelimeleri duymak istemiyorum sanırım.
burada dağılmadık aslında. 1-1'den sonra poziyonsa giren yine biziz. Hakem dağıttı bu seferGeçen senenin karbon kopyası oldu. Frankfurt maçında da 1-0 öndeyken ve iyi oynarken Barış bomboş kaleye atamamıştı; hemen ardından golü yiyip dağılmıştık. Burada da Sane bomboş pozisyonu kaçırdı, sonrasında yine golü yiyip dağıldık.

Torera maçın en iyisi top class oyuncu az daha harcayacaktık.
Sara topa dokunuyor sonra topu bırakıp gidiyor. Ulan hiç dokunmadan daha iyiydi. 2. Golde adamı tutsa oda gol olmazdı.