⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Çok iyi oynayıp yenildik 1-3 falan biz kazanmalıydık. Neden yenildik anlayan var mı

Galatasaray'da Sporting maçında top kaybı sayıları.

1789018731633.webp

Kaleye hic bir sekilde yaklastirmadik rakibi penalti’ya kadar

Penalti da ayni sekilde yaklastirmadik cünkü jacops dogru bir kademe ile girdi araya ama hakem penalti uydurdu rezalet bir penalti

Geri’ye düsünce defans cizgimizi daha önde kurmaya basladik ve ilk geldikleri an frikik oldu onda da sansizlik güzel bir gol oldu

Sonrasi zaten cevirmek cok zor cünkü cok iyi oynarken iki farkli geri’ye düstük moral ve motivasyon olarak etkilendik

Güle oynaya kazanacagimiz maci hakem katliamindan dolayi kaybettik

Altimira’nin pozisyon kirmizi kart hic öyle gri falan demeyin top nerde altimira nereye müdahale ediyor ona bakmak bile yeterli

Hakem faktörü bir yana bir takımın sağ beki, sol stoperi ve forveti orjin değilse zaten baştan kaybetmeye mahkumdur. Ki bunlara sahada gevşek gevşek takılan kaleci, 8 numara da eşlik edip, hocası da evlatçılık yapıyorsa bu seviyeler de olmuyor işte. Barış Alper gibi 95 dakika sabreden birisi benim gözümde hoca falan değil bundan sonra.

Her sene aynı terane bu takım gol yediği zaman dağılıyor. Ki bu sene bile sürekli içeride dışarıda 2 gol ve üzeri yiyen takım var her maç.

UEFA'ya mı söveyim hakeme mi söveyim Dursun'a mı söveyim Okan'a mı söveyim Sane'ye mi söveyim bilmiyorum. Sövülecek o kadar çok karakter var ki hangi birine söveceğimi şaşırdım. Ne keyif ne heves ne heyecan bıraktılar. Uyku zaten hak getire.

Moralimi ancak herkesin bildiği haysiyetsiz bir takımın alacağı ağır bir yenilgi belki düzeltir, bilmiyorum. Maç falan bakmam bir süre. UEFA, Galatasaray, Futbol vs.... bir süre bu kelimeleri duymak istemiyorum sanırım.
En başta Dursun'a sonra hakeme sonra da Sane denilen gamsıza sövüyorum. Şu üçlüye dünden beri etmediğim küfür kalmadı.

Klasik Gs ucl deplasmanı. maça müthiş başlarız 2-3 tane net kaçırırız ve sonrası malum. artık Sara nın, Sallai nin bu seviyelerin topçuları olmadığını hoca bir gün görür. Hadi Singo yok Sallai mecburi ama Sara ya ne demeli. Hayatımda gördüğüm en yavaş brezilyalı sanırım. Hakem maçı katletti evet kırmızıyı verse maç çok farklı olabilirdi, penaltı komedi zaten. Ama Okan hocam sana da çok yüklenmek istemiyorum ama maç 1-1 bitmiş 2. yarıya Leao ile başla. 55-60 gibi Sara yı çıkar al Ugechuku yu tut oyunu ya, tut tut! İlla yeneceğiz diye bir kaide yok. Bırak sen biraz geri çekil adamlar gelsin. Yediğimiz ataklar hep kontra. Geçen senenin ucl çeyrek finalisti, zor deplasman ama çok rahat 1 puan alırdık bu maçtan. Yazık oldu.

Geçen senenin karbon kopyası oldu. Frankfurt maçında da 1-0 öndeyken ve iyi oynarken Barış bomboş kaleye atamamıştı; hemen ardından golü yiyip dağılmıştık. Burada da Sane bomboş pozisyonu kaçırdı, sonrasında yine golü yiyip dağıldık.
burada dağılmadık aslında. 1-1'den sonra poziyonsa giren yine biziz. Hakem dağıttı bu sefer

İlk yarı takım resital sundu gayet iyi paslaşma ve pres ortasahada oyunun hakimi bizdik. 2.yarı herşey tersine döndü, ortasahada sara, yunus ve batrakov fiziken düşünce oyun onlara geçti, golün geleceği belliydi sonra yenen gol ve değişiklirlerde başlayınca olay bitti zaten.
İlk yarıdaki oyunu 70-80 dakikaya çıkarmamız lazım.
Barış santrafor olmaz bana göre onbirde olmamalı artık.
Ortasahada yedek ile oynayanlar arasında büyük fark var bu da sahaya yansıyor.
Yunus çok iyi oyuncu ama 30-40 dakikalık topçu, fiziken bitince takımda düşüyor.
Ben şu değişikliklerle takımın iyiye gittiğini 5 yıldır göremedim, tamam çıkanlarla girenler farklı ise ona göre oyun oynayacaksın, birde biraz oyunu tutun be kardeşim barca bile 90 dakika pres yapmıyor, dün gördük adamlar ilk devre koşmadan rölantide maç oynadılar, sen nasıl 90 dakika ben pres ön alan baskı oynarım diyorsun sonrada takım erkenden bitiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltı ve frikik golleri yedik. Böyle bakınca, biraz da aslında talihsizlik gibi de düşünülebilir. Öyle ahım şahım pozisyon vermedik. En büyük problem maç içerisinde oyundan çok kopuyoruz.

Fiziken bitik takım yerli hoca ne olacak

Deplasmanda 4 yeme hakkımızı kullanamadık demek lilleden yiyecez

Ofsayt olan gole kadar Ajax deplasmanı gibi 3-0 alırız diye düşünüyordum. Takım topu iyi dolaştırıyor, önde baskıyı gerektiği gibi yapıyordu.
Toreira, Sanchez, Jakobs, Batrakov, Sallai, Yunus kusursuz oynuyorlardı.

O ofsayt olan golden sonra her şey değişti. Aynı Frankfurt maçı gibi oldu. O maçta Barış kaçırdı bu maçta Sane. Sonra takım başı kesik tavuk gibi oynadı.

Yazık oldu. Galip gelebileceğimiz bir maç olabilirdi. Barca-PSG ikilisinden birine Liverpool tarifesi yapamazsak ilk 24 hayal olacak.
Stutgart, Villareal, Aston Villa çok zor.

gs tribünleri bitmiş yahu
Gs tatil diye pankart açmışlar gelenleri karşılıyorlar bunları savunan da vardı tabii burada
Cebe para girince gs aşkı bambaşka

Osimhen bu takımın %60'ı falan bir de Lemina'nın orta sahada yokluğunu ekledin mi takım zaten maç başlarken ben yenileceğim diye bas bas bağırıyordu. Bir oyuncuya bu kadar endeksli bir takım. Osimhen olmadan bir bok oynayamıyoruz. Bir de şu Singo bedevisi var. Adam geldiğinden beri 2 maç üst üste çıkartmadı sanırım. Son olarak biz bu Bitshabu denen oyuncuyu neden aldık böyle bir maçta Abdulkerim'in yokluğunda Jacobs mu oynatılır sol stoperde. Nitekim penaltı pozisyonunda her ne kadar penaltı olmasa da o pozisyonda Jacobs değil de Bisthabu olsaydı rakibini kovalar, yakalar ve penaltı yaptırmazdı. Barış Alper'in forvet oynayacağını görünce umutlarım iyice tükenmişti zaten. Bu mağlubiyet Okan Buruk'un yanlış oyuncu tercihlerine, yanlış değişikliklerine ve yanlış taktik anlayışına yazar net. 1-1 iken neden 10 kişi önde basıyorsun. Adamlar 3 pasta penaltı aldı. Defansta karşıla takımı kontra atak kovalasana. Bir gol yediğinde bu kadar kırılan ve maçı bırakan başa bir Şampiyonlar Ligi takımı da yoktur herhalde. Millet 2-0'dan maç alıyor. Biz bir gol yedik mi dünyalar başımıza yıkılıyor resmen.

Geri
Üst Alt