⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Şuradan en az 1 puan ile ayrılmalıydık.

Yİne hesap kitap yapacağız 3 ay sonra

İddia ediyorum dün t. direktörleri değiştirseydik kazanan biz olurduk. Ya da tam tersi Sporting'in kadrosu bizde olsaydı bugün bütün kadroyu gömüyorduk rakipte ne futbolcular var diye. Okan Buruk asla elit seviye bir hoca değil. Duruma göre, skora göre takımın menfaatlerinin gerektirdiği bir taktikle oynatamıyor takımı. Sporting bize gel gel yaptı biz şuursuzca gittik sonra geçişlerle maçı kaybettik. Geçen seneki Sporting olsa maç daha farklı biterdi. Dünkü Sporting asla yenilmeyecek ya da puan alınmayacak bir takım değildi.

HRznzKTWgAgcXsV
+
yerden köşeye ittirin yahu ne bu asacağım diye sok sok pozisyonları harcamanız

1789025332977.webp

Ikiz dingiller. Biri solak olmasina ragmen sagina cekip ciliz sut cekiyor

Digeri mükemmel yatirip sacmaliyor

Ekli dosyayı görüntüle 335032

Ikiz dingiller. Biri solak olmasina ragmen sagina cekip ciliz sut cekiyor

Digeri mükemmel yatirip sacmaliyor
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum şunlar gol olsa yorumlar şu şekilde olur du mükemmel oynadık, lisbon'a iyi çalıştık batrakov pas oyununda iyi lisbon topu alamadı.
Şimdi bunlar gol olmadı adamların attığı gol birini döndü vurdu bunlardan daha zordu diğeri penaltı diğeri de frikik.

Skor yorumculuğu bu maç monaco ve frankfurt maçı gibi değildi maçı kaybetmemizon nedeni biz kaçırdık onlar attı hem de bizim pozisyonlar daha netti.

Yani bir maç daha oynasak ben Galatasaray'ı favori gösteririm özellikle osimhen olursa

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frankfurt macinin kopyasi neredeyse. Daha iyi oynayip skoru da aldik ama sonra dagildik. Bu mactan 3 puan almak zorundaydik.

Barça ve Paris maclarinda zaten 0 cekeriz. Kaldi 5 mac. 5 macta 4 galibiyet bu kadroyla ve hocayla 1% ihtimal maalesef.

Buna takılıp kalmayacağım ama bu maçı hakemden bağımsız okumam. Maçta zaten iki tane kritik karar var ikisinde de benim aleyhime çalmışsın. VAR hiçbir zge karışmamış. İlkinde bir de üzerine gol yemişiz. Ona rağmen takımın reaksiyonunu beğendim. İkinci yarı dengedeydi. O uyduruk penaltı üzerine frikik golü derken o arada düşüş yaşadık işte onu da öyle bağır çağır eleştirmem. Psikolojik olarak ambale olduk. Buraları panik yapmadan, oyundan kopmadan geçtiğimiz zaman buraların takımı olacağız gerçek anlamda. Hocaya çakmak için hazırda bekleyen bir kitle var. Onlar skor gelmeyen her maçta hocaya çakacaklar zaten. Gülümse geç diyorum.

Geri
Üst Alt