Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.744
- 11.046
- 2.223
Şuradan en az 1 puan ile ayrılmalıydık.
Yİne hesap kitap yapacağız 3 ay sonra
Yİne hesap kitap yapacağız 3 ay sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sporting evinde oynadigi maclarda mac basi 2-4 xg üreten bir takim. Osimhensiz buna karsi cikmamiz imkansiza yakin. Öne gecsek bile muhtemelen macin ikinci yarisinda fiziksel olarak oyundan düseriz.
Skor tahminim 3-1 Sporting
Disiplinsiz takım olduğumuz icinÇok iyi oynayıp yenildik 1-3 falan biz kazanmalıydık. Neden yenildik anlayan var mı
+![]()
yerden köşeye ittirin yahu ne bu asacağım diye sok sok pozisyonları harcamanız
ceza sahasında açıyı bulduktan sonra ittir girsin. ya illa topa dürtüyoruz ya da böyle alık alık şutlarSporting (veya baska bir SL takimi) bu pozisyonlari yakalasa affetmez. Yeminle biktim bu beceriksizlikten.
Geçen sene bir heyecanla oynadı galibaUğurcan denilen herif bu sene formayı kaptırır ben diyeyim
Sara burda birde düzeltip sağıyla vurdu sanırım+![]()
yerden köşeye ittirin yahu ne bu asacağım diye sok sok pozisyonları harcamanız
Barcadan puan alırsak yarı final sayarımBence olacağız.
Lille, Stuttgart, Aek, Aston ve Feyenoord maçlarından ümitliyim.
Barcelona maçından da ekstra bir 1 puan mis gibi olur.
he ya ilk aldığında aha dedim kullandığı ayağı önü boş. bok var gibi dürtüp sağına aldı sonra osuruktan bir şut çıkarttıSara burda birde düzeltip sağıyla vurdu sanırım![]()
vurma değil o pas attı kaleciyeSara burda birde düzeltip sağıyla vurdu sanırım![]()
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum şunlar gol olsa yorumlar şu şekilde olur du mükemmel oynadık, lisbon'a iyi çalıştık batrakov pas oyununda iyi lisbon topu alamadı.Ekli dosyayı görüntüle 335032
Ikiz dingiller. Biri solak olmasina ragmen sagina cekip ciliz sut cekiyor
Digeri mükemmel yatirip sacmaliyor