⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

İddia ediyorum dün hakem düzgün olsa buraya gelip yorum yapmayacaktın. Okan hocayı eleştiremeyeceğin için de üzülmüş olacaktın.
Evet Gatasaray kaybetsin de ben Okan Buruk u eleştireyim diye bekliyordum. Frankfurt maçından, Juve, Liverpool deplasmanlarından, başakşehire, göztepe, çoruma top tutamayan takımdan rahatsız olmuyorsan ya Galatasaraylılığında sıkıntı vardır ya IQ nde. Ben Galatasaraylıyım sen Okanburuksporu tutmaya devam et.

Aslında en doğru tespit bu. Okan Hoca önde baskı yapıp top çalmayı istiyor. Torera harici yıllardır top çalan oyuncu yok. Hâlâ da alınmıyor.Böyle oynayacaksak Gedson, Genduzi gibi oyuncular almalıyız. Sonra neden ikinci yarı takım düşüyor deniyor, Torera ve orta saha yorulunca baskı kalitesi düşüyor.
Mertensten çok Melo tarzı oyuncu bulmalıydık

Ortasaha ilk yarı iyiydi ama ikinci yarı çok kötülerdi. Nhaga ve Ugocukvu girince fark ortaya çıktı.

Evet Gatasaray kaybetsin de ben Okan Buruk u eleştireyim diye bekliyordum. Frankfurt maçından, Juve, Liverpool deplasmanlarından, başakşehire, göztepe, çoruma top tutamayan takımdan rahatsız olmuyorsan ya Galatasaraylılığında sıkıntı vardır ya IQ nde. Ben Galatasaraylıyım sen Okanburuksporu tutmaya devam et.
4 sene şampiyonluk, CL son 16 başarısında çok üzüldüğün o kadar belli ki. Bunları doyasıya sevindiğimden dolayı GS'nin hocası Okan hocayı desteklediğimden gayet mutluyum. Şimdi Okan hoca nefretini kusmaya devam edebilirsin. Kimin Galatasaraylılığında sıkıntı var o da belli.

issa doumbia'yı 20 milyona serie b'den almışlar
bulamıyoruz edemiyoruz deniyor ama bulunuyor demek ki
bunu biz de alabilirdik.
sara yerine şu eleman olsa bu maçı alırdık. sara'yı duman etti

dünkü maçta penaltının geldiği sekansta ön alan presi yaparken orta sahada gereksiz bir boşluk oluştu..sara da hamle de eksik kalınca zaten adamlar bence maçın tek etkili geçişini yaptılar..mesela ikinci yarıya başlamışken hemen bu denli şiddetli ön alan baskısına gerek varmıydı ki..maç 1-1 rakip illaki ikinci yarıda bir reaksiyon göstermek isteyecek bunu daha orta sahada karşılayan bir düşünce ile başlasak daha sonuç alıcı olurdu.keza ilk yarı özellikle orta sahada kalabalık ve yakın durduk topuda iyi çevirdik..bire birlerde de hep erken bastık.bu yüzden sporting etkisiz kaldı.ikinci yarıda kompakt duramadık.

Unutun la şu maçı. Osimhen yoktu hakem de katledince yenildik bitti gitti. Takılmamak lazım Kocaeli-Ts maçları daha önemli

Normal şartlar altında eleştirecek çok şey olabilirdi aslında hakemi bahane etmekten de nefret ederim ancak takımın en önemli 2 adamından mahrum kaldığımız maçta deplasmanda öne geçtiğimiz maçı verilmeyen kırmızı kart ve olmayan penaltıyla kaybettik

Hak yiyenin abv diyorum sadece

Normal şartlar altında eleştirecek çok şey olabilirdi aslında hakemi bahane etmekten de nefret ederim ancak takımın en önemli 2 adamından mahrum kaldığımız maçta deplasmanda öne geçtiğimiz maçı verilmeyen kırmızı kart ve olmayan penaltıyla kaybettik

Hak yiyenin abv diyorum sadece
Analarına ve avratlarına sövmek gerekmez mi?

Elimizdeki maçı verdik

Son yıllarda gördüğüm en loser takım görüntüsü buydu

4 sene şampiyonluk, CL son 16 başarısında çok üzüldüğün o kadar belli ki. Bunları doyasıya sevindiğimden dolayı GS'nin hocası Okan hocayı desteklediğimden gayet mutluyum. Şimdi Okan hoca nefretini kusmaya devam edebilirsin. Kimin Galatasaraylılığında sıkıntı var o da belli.
Tabi yong boyslar, praglar, azler elindeki kadro aşık veyselde olsa o da şampiyon yapardı ama sen de haklısın çap ve vizyon meselesi.

Kapanmadik diye kızdım ama kapansak yenilsek niye kapandin diyeceklerdi hocaya

Tabi yong boyslar, praglar, azler elindeki kadro aşık veyselde olsa o da şampiyon yapardı ama sen de haklısın çap ve vizyon meselesi.
Evet öyledir. 4 senede rakiplerin sürekli senden fazla para harcadır ama işte böyle oluyor. İnsan elindekinin değerini kaybettiğinde anlar.

sakince düşünürsek tamam kaybettik ama şeref ve haysiyet yoksunu hakem yerine adil bir hakem olsaydı daha 20. dakikada biz 1 0 öndeyken rakip 10 kişi olacak o penaltı pozisyonunda da o kendini yere atan köpek çift sarıdan kırmızı görecekti.Yeryüzünde real city arsenal bile hakemi kimse yenemez.Bunuda göz önünde bulundurmak lazım.Üstelik osimhenimizde yoktu

Monaco gibi bizi evire çevire yenseler gam yemem de bu kadar geriye gitmiş takımı yensek şahane 3 puan olacaktı ve bence kesin son 24 yapardık.

Geri
Üst Alt