Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.287
- 68.503
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Gatasaray kaybetsin de ben Okan Buruk u eleştireyim diye bekliyordum. Frankfurt maçından, Juve, Liverpool deplasmanlarından, başakşehire, göztepe, çoruma top tutamayan takımdan rahatsız olmuyorsan ya Galatasaraylılığında sıkıntı vardır ya IQ nde. Ben Galatasaraylıyım sen Okanburuksporu tutmaya devam et.İddia ediyorum dün hakem düzgün olsa buraya gelip yorum yapmayacaktın. Okan hocayı eleştiremeyeceğin için de üzülmüş olacaktın.
Mertensten çok Melo tarzı oyuncu bulmalıydıkAslında en doğru tespit bu. Okan Hoca önde baskı yapıp top çalmayı istiyor. Torera harici yıllardır top çalan oyuncu yok. Hâlâ da alınmıyor.Böyle oynayacaksak Gedson, Genduzi gibi oyuncular almalıyız. Sonra neden ikinci yarı takım düşüyor deniyor, Torera ve orta saha yorulunca baskı kalitesi düşüyor.
4 sene şampiyonluk, CL son 16 başarısında çok üzüldüğün o kadar belli ki. Bunları doyasıya sevindiğimden dolayı GS'nin hocası Okan hocayı desteklediğimden gayet mutluyum. Şimdi Okan hoca nefretini kusmaya devam edebilirsin. Kimin Galatasaraylılığında sıkıntı var o da belli.Evet Gatasaray kaybetsin de ben Okan Buruk u eleştireyim diye bekliyordum. Frankfurt maçından, Juve, Liverpool deplasmanlarından, başakşehire, göztepe, çoruma top tutamayan takımdan rahatsız olmuyorsan ya Galatasaraylılığında sıkıntı vardır ya IQ nde. Ben Galatasaraylıyım sen Okanburuksporu tutmaya devam et.
Analarına ve avratlarına sövmek gerekmez mi?Normal şartlar altında eleştirecek çok şey olabilirdi aslında hakemi bahane etmekten de nefret ederim ancak takımın en önemli 2 adamından mahrum kaldığımız maçta deplasmanda öne geçtiğimiz maçı verilmeyen kırmızı kart ve olmayan penaltıyla kaybettik
Hak yiyenin abv diyorum sadece
Tabi yong boyslar, praglar, azler elindeki kadro aşık veyselde olsa o da şampiyon yapardı ama sen de haklısın çap ve vizyon meselesi.4 sene şampiyonluk, CL son 16 başarısında çok üzüldüğün o kadar belli ki. Bunları doyasıya sevindiğimden dolayı GS'nin hocası Okan hocayı desteklediğimden gayet mutluyum. Şimdi Okan hoca nefretini kusmaya devam edebilirsin. Kimin Galatasaraylılığında sıkıntı var o da belli.
Evet öyledir. 4 senede rakiplerin sürekli senden fazla para harcadır ama işte böyle oluyor. İnsan elindekinin değerini kaybettiğinde anlar.Tabi yong boyslar, praglar, azler elindeki kadro aşık veyselde olsa o da şampiyon yapardı ama sen de haklısın çap ve vizyon meselesi.