⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Kızmayında Batra da hiç kreatiflik yok yav.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun bence su: Batrakovu çogu zaman sirti kaleye oldugu zaman topla bulusturuyoruz ve en önemlisi baska HIÇ opsiyon olmadigi zaman yani tikandiginda en son seçenek olarak görüyor bizimkiler. Eh, tikanmis pozisyonda adam napsin?

Batrakov bu seviyenin oyuncusu değil tabiri caizse
Kız gibi yumuşak yediğimiz golde top önünde vursa gidecek okadar narin ki adam geldi bir bacak uzattı topu aldı golü atti
Takım savunmasına katkısı sıfır
Çünkü temas etmiyor kimseye
Futbol temas oyunu
Saçma 21 yaşındaki olayı fizik olmayan bu topçuyu bu şekilde eleştirmek saçma. Bellingham anca gelir 10 no olarak o topu keserdi çoğu 10 numara poz kesmekten gelmezdi.

Çok kısa süre içinde o pozisyonlarda zekasını ve çabukluğunu konuşturacaktır

İyi geliyoruz da gol vuruşu yapacak adam yok. Sane'yi görüyorsunuz, Barış'dan bahsetmeye bile gerek yok. Batrakov henüz o işleri yapacak düzeyde değil. Leao diye bağırıyor maç, girip yorulmadan tıklar.

Muslera' ya geri pas yapıldığında hep tedirgin olmuşumdur; yıllarca ayağı iyi kaleci diye yutturuldu da son yıllarında fena sıçınca tornistan yapıldı. Uğurcan için aynı endişeyi yaşamıyorum; sıklıkla hızlı ve doğru paslarıyla etkili kontralar da geliştirebiliyoruz. Hiç hata yapmayan ne kaleci, ne de başka mevki oyuncusu gelmiştir ve gelmeyecektir. Bazıları asla anlayamayacak da yeri gelmişken hatırlatayım dedim...

Sallai tarafına dikkat zaman geçtikçe geri dönüşleri daha da aksayacak adamlar orayı deler

Şu barış varya kendine inanılmaz yazık ediyor, sportingliler bile basarken tırsıyorlar hız ve güç farkı inanılmaz iyi ama işte üzerine koyamıyor eleman. Ben de mi bir sorun var bilmiyorum her maç eleştiri yağmuruna tuttuğum barışı çok beğendim bugün : D

2. Yarıları dagilmayalim beraberlik iyidir. Fazlasinda gozum yok. Yenersek müthiş olur. Ah ulan osimhen olacakti

sallai koridoru asla kullanmıyor
aldığı gibi geri dönüyor ya da ters ayağıyla şişiriyor ileri
çıldırıyorum izlerken

Saçma 21 yaşındaki olayı fizik olmayan bu topçuyu bu şekilde eleştirmek saçma. Bellingham anca gelir 10 no olarak o topu keserdi çoğu 10 numara poz kesmekten gelmezdi.

Çok kısa süre içinde o pozisyonlarda zekasını ve çabukluğunu konuşturacaktır
Sadece o pozisyon için demedim ki oynadığı tüm sürede rakiple temas edip aldığı tek top yok
Oyuncu temas sevmiyor bu net
Ikili mücadele kısmında yok çok zayıf biraz agresif olmalı

Picler bilerek topu bize birakiyorlar gibi. Kontra atak isini cok iyi yapiyorlar. B8z de iyiyiz, ama bu defans hattiyla isimiz zor.

Singo-osi olsa valla maç şuan en aşşa 0-4 falandı ya singo bunları kucakta gezdirirdi yani bok var sakatlandın da şu sallaiye muhtaç kaldık , adamların hucumda tek planı sallai başka da numaraları yok

Geri
Üst Alt