⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Hakemler maci katletti

Kirmiziyi vermedi

Ve penalti cok ucuzdu

Bu seviyede ve deplaamanda aleyhimize bu hatalarin yapilmasi macin gidisatini etkiliyor

Surekli hakemi de yenemeyiz

Sane golu atsaydi en kotu beraberlik alirdik

Screenshot_2026-09-10-00-06-30-197_com.twitter.android-edit.webp

Maçın bitişi bu mental olarak

puanı kesınlıkle hakettık fakat merak ettigim mac biterken 84 te 3 oyuncuyu neden aldı hoca ? prim için filanmı

Lig maçlarını okan b tönetsin avrupa için başka hoca bulalım. Bu kadro avrupada herkesle başa baş oynayacak kadro

Dejavu gibi. Frankfurt maçının her anlamda aynısı oldu. Bu kadar ders almayı bilmeyen bir kulüp olamaz

Net olarak hakem maçı katletti. Millet hâlâ Okan Buruk linçliyor.
Eleştirilecek tarafları illa var. Lakin hakem iyi diyenlere aşırı gıcık oldum. Geçen seneki Frankfurt başlangıcı ile bir değil bu maç. Hakem iyi olsaydı bu maç net puan alırdık. Okan hocanın oyunu tutmada sıkıntı yaşıyor belki 3 olmazdı ama 1 puan olurdu ama kesin alırdık. Sporting 10 kişi kalsaydı. İlk yarı bildiğin Ajax deplasmanı gibiydi mesela.

Yönetim ve hocanin degisecegini bilsem fark yemeyi isterdim de nerede

Batuhan karadeniz oyuncularin da hocaninda baskanin da icinden gecti. Cok net aciklamalari var helal olsun.

One gec sonra bi sekilde golu ye ve maci sal rakip gelsin atsin yine yenil. Her sene ayni sey. Bi kere de maci cevirin anasini satayim ya biktik artik. Hakem serefsizine zaten sovmekten ses mes kalmadi Allahsiz kopek.
Son olarak da defol git Sane sicayim ayagina beceriksiz herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dunya kupasindan itibaren barisin karsisindaki beklere bakin ligde falan..Tamami yildiz oldu.. Su herifi satmamak buyuk hataydi..

Sane- Baris ve Sara'yi onumuzdeki mac mutlaka kesmeliyiz bu kadar agir sicmanin bedeli olmali
2. Golde yaninpebaltida kalecinin deganini arkaya kaçıran sara miydi. Vallahi dövdüm o herife. Topa bakmayacan adamı kontrol edecen

Atamazsan atarlar işte. Orda sane atsa 1-2 içeri gidiyorsun. Frankfurtta Barış atsa yine aynısı. Sonra hoca boklanir. Milyon alıp o golleri atacan abicim atacan
Ben Sane orada gol yapsa da yenebileceğimizi düşünmüyorum çünkü hocanın oynattığı oyun sadece 60 dakika uygulanabilir bu yüzden oyundan düşünce maç yine gidecekti. Hocanın bu oyun sisteminden vazgeçmesi gerekiyor.

Abi ne değişmiyor yav. Saneye gelen top olise ye gelsin bakayım noluyor
Sorun bi pozisyon değil geçen senede Barış atamadi yarın da Ahmet Mehmet atamadı deriz ah vah ederiz . Skoru tutamıyoruz yav Avrupa'da bizim kadar kolay salakca gol yiyen mental olarak çöken takım var mı ? hep pozisyonlara takılıyoruz bak sen ben takılıriz bence oyuncularda takılıyor bi takımın Mentali bu kadar mı kötü olur yav

Hocayı eleştiririz tabi ki. Ama hakem ve Var cidden rezaletti. Net kırmızı kart es geçildi, 1 uyduruk penaltı. Şunu CL'de hangi takıma yapsan 3 puan çıkaramaz, mümkün değil. 2 net, sonucu belirleyen hata. Hocayla ilgili en kızdığım nokta 3-1 sonrası o da kontrolü kaybedip yine 2 orta sahaya döndü. Bunu sürekli yapıyor ve her seferinde daha kötü oluyor işler.

Barış sane Uğurcan takımı tedirgin etti. Osimhen olsaydı bunları yener gelirdik.

Olumlu yönden bakarsak jkobs sol stoperde baya iyi oynadı

Geri
Üst Alt