⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Bir tek yorum yapıp gidicem. Bütün transfer nöbetinde söylediğim üç şey vardı.

1- Barış Alper denen herifin hiçbir türlü 11 olmaması lazım. Ne top tutabildi ne top taşıyabildi ne kanada geçinde bir etkisi oldu. Önündeki adama topu çarptırıp çarptırıp sağolsun son 20 dakikayı bitirdi. Bunu hala öven birkaç arkadaş var ya burada buyursun gelsin puan kaybını açıklasın.

2- Sallai her dakika kırmızı kart görme potansiyeli olan kalasın teki. Tek yaptığı şey karşısındaki adam kim olursa olsun tekme tokat dalıyor ve bugün yine yaptı yapacağını.

3- Sane. Sane. Sane. Top kaybı yapıyor diye bugün eş zamanlı Twitter’da hemen haber giren sayfalar var ya o adminleri buyursunlar Sane sol kanada geçtikten sonra zayıflayan hücum gücünü ve Sane çıktıktan sonra ileriye gidemeyeşimizi açıklasın. İlk yarı 9 top kaybı yapmış. Yapar bir zahmet hayalet gibi dolaşan Barış Yunus ve Batrakov ile sorumluluk alıp 9 top kaybı yaptı diye sallayan adamlarla ne futbol konuşurum ne bir şey dinlerim. Sane 30 top kaybı da yapsa en azından takımı ileriye taşımaya çalışıyor. Götünü rakibe dayayıp tek özelliği fiziğini kullanmaya çalışan Barış. Gününde olmadığında hayalete dönen Yunus ile başarılar size.

Tamamına katılıyorum
Leao girdikten 8-10 dk sonra o da Sane gibi top almak için ortasahaya kadar geri gelmeye başladı, zorunda kalıyorlar
Bizim sorunumuz top bizdeyken anca top dolaştıran ortasahada ve bunu çöz(e)meyen hocada
Şu tehlikeli adamları ceza sahasına yakın topla buluşturamıyoruz
Aradan kaçacak, arkaya kaçacak, verkaç yapacak setler SIFIR, hiç yok
Lemina olmayınca daha da sırıttı bu
Batrakov tek başına koşup yorulunca ortasaha düştü ve maçı verdik

Aynı şeyi suarez top yokken uğurcana arkadan basınca da yapmalıydı
Sonra aldatmadan 2. sarıyı alacaktı o da
Bu işlerde çok kötüyüz, itiraz bile etmiyor bizimkiler
ben batrakov düşerken tehlikeli hareket kendini sakındı temas gelmedi sandım herif geçirmiş

Biz mi rakibi gozumuzde buyuttuk, takim mi cok iyiydi ilk yari bilmiyorum ama kirmizi karti vermeyerek puanimizi gaspettiler. Sane hiyari o pozisyonu gol yapmaliydi. Penaltiyi gormedim. Sara Gene utanc verici bir sut cekti.
İlk yarı rakip topu bize verdi bizde topu hatasız çevirdik iyi gözüktük.Biraz rakipte öyle istedi.2. yarı işler değişti tabiki.Golü yedikten sonra daha çok açık verdin geri dönüşler her zamanki gibi bomba.

Batrakov yanlış yerde oynuyor 2 maçtır kimse farkında değil sanırım bu adam 2.forvet gibi oynamaz bu adam Mertens değil

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu pozisyona nasıl penaltı çıkıyor anlamadım. Biz mi fanatiklik yapıyoruz, bir şey mi kaçırıyoruz? Jakobs yaptığı hamle ile topu alamasa çelme diyenlere katılacağım ama bariz topa hamle yapıyor tek hamle ile.

Jacobsun koşuya bak ya. Bir arkana önüne bak. Bitsuabi olsa böyle bir pozisyon yoktu şuan ya. Delircem.

Bu arada son bir şey daha. Uğurcan tek başına bekleyerek 5-6 dk geçirmiştir ki birinde penaltı yapıyordu sonra penaltı pozisyonunda da geç çıkışı ile hatalı. Son 3 aydır DK dahil rezil durumda. Kendisine bir an önce gelmesi lazım.

cok fazla can sıkmayın ,ucl de başarı hedeflemiyoruz ne biz ne fener, ucl de başarı isteyen takımlar ona göre kuruluyor ,bizim daha fazla yapma potansiyelimiz var ama vizyoner yönetimler gelmeli ona göre kadrolar kurulmalı simdilik keyif almaya bakalım sövmeye gerek yok
Zar zor avrupada başarı yakalama ihtimali olan takım bulduk. Bu yönetim içine ettiği için insan sinir oluyor. En kötüsü böyle bir fırsatın yok edilmek üzere oluşu

HRzNJrQboAApTS4.webp

Hocam CL oynuyorsun tabi ki rakibinde senden iyi olduğu bölümler olacak. Bu maç özelinde 30-35 dakika biz iyiydik. 20 dakika Sporting iyiydi. Geri kalan daha ortadaydı ama bu maç özelinde hakem kararları sonucu belirlerdi. Vermediği kırmızı kart ve 1-1 iken verilen penaltı. Direk oyuna etki etti bu kararlar. Ben bu maç özelinde hocanın planına bir şey diyemem çünkü daha kontrollü ve topu rakibe bırakan bir oyun oynasaydık bence hiç varlık gösteremezdik bu hataya açık defansla.
Hocam hakem kötüydü ama emin ol penaltı olmasa adamlar gene atardı bize golü durum çok belliydi. Bizim deplasman oyununu ele alışımızda sıkıntı var. Bak hazırlanmışsın 1-0 öne de geçmişsin. Ama kontraataktan gol yiyorsun bu normal değil. Adamlar ilk yarı da bir tane daha attı ofsayta takıldı. Top bizdeydi ama bu çok yanıltıcı izin verdikleri kadar bizdeydi.

Ben diyorum ki koskoca Real kendi evinde İnter 'e kontra oynuyorsa , deplasmanda 1-0 önde olan Galatasaray neden oynamıyor, neden önde olduğu maçta deplasmanda kontra yiyor. Haram mı düzgünce kapanmak ve beklemek yaw ...

Lisbonun fikstürü favoriye attım. Puanlar aldıkça birini burda osurtcam

Adamlar 2 adamla geldi 2. Golde penalti olan pozisyon. 2 Side boş. Yani eksikde yakalanmadik bakın. Bu çok kotu bir durum.

Futbol konuşma isteği de kalmadı abi. Her sene aynı şeyleri görmek bıktırdı. Maç içi hoca dokunuşu göremiyoruz uzun zamandır

Zar zor avrupada başarı yakalama ihtimali olan takım bulduk. Bu yönetim içine ettiği için insan sinir oluyor. En kötüsü böyle bir fırsatın yok edilmek üzere oluşu
hiç sinir olmaya gerek yok gercekten,gecen sene nisan ayı itibarıyle bu takımın ömrü doldu zaten aklı basında hoca yönetim bu takımı yenilerdi,yapmadılar
yapmadıkları icin ucl de birşey beklemeyın boşuna sövmeyin ,karakterli oyun olsun 6 7 puan toplayalım tamamdır
ligi yine götürebiliriz ama fazlası imkansız

Okan buruk diyor ki üretken olamadık sen ne zaman ürettin osimhen olmayınca bir hiçsin

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt