⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Tamamına katılıyorum
Leao girdikten 8-10 dk sonra o da Sane gibi top almak için ortasahaya kadar geri gelmeye başladı, zorunda kalıyorlar
Bizim sorunumuz top bizdeyken anca top dolaştıran ortasahada ve bunu çöz(e)meyen hocada
Şu tehlikeli adamları ceza sahasına yakın topla buluşturamıyoruz
Aradan kaçacak, arkaya kaçacak, verkaç yapacak setler SIFIR, hiç yok
Lemina olmayınca daha da sırıttı bu
Batrakov tek başına koşup yorulunca ortasaha düştü ve maçı verdik
Hocam bunu bütün yaz yazdım. Sane gibi adamların etrafında uyum sağlayacak adam olacak. Ama bazı uber zeka arkadaşlar Yunus Barış diye hehehe yapıp gülüyorlardı burada. Muhtemelen 15-16 yaşlarında futbolu fifadan ibaret sanan arkadaşlar 10 numaradaki adamın da sağ bekteki adamın da Sane için nasıl önemli olduğunu anlamaları için futbolu öğrenmeleri gerekiyor. Sane’ye kızıyorlar neymiş top kaybı yapıyormuş. Ulan adam kaybettiği topların ardından koşup duruyor. Şimdi hedef tahtasındayken gidip Twitter’da bin tane aynı anda top kaybı istatistiğine giriyorlar. Küstürün böyle aferin. Adam çıktıktan sonra takımda sorumluluğu alıp topu taşıyacak adam kalmadı taraftarın %90’ı ve hoca farkında değil

insanlar 1 yıl daha yaşlanmış ve yıpranmış aynı kadroyla farklı başarılar bekliyor,beklentilerinizi düşürürsenız sövmenizde azalır bence.

Öne geçip ümitlenip sonra basit basit goller yiyip yenilmek insanı üzüyor. Zaten şampiyonlar liginde deplasmanda puan alamayız diyorum.

Niyagada boş adam değil bu arada

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu demek için fırsat kolladığın anlaşılıyor. Saçmalıyorsun...
Uğurcanı tanıyorum.
Alınırken dd yazdıklarım ortada.
Kafa olarak bunu yükseltirsen bir hedefi olursa performans veriyor eleman.
Ligin sonundan beri leş atıyor, bugünün konusu değil.
Herif çıkacağı pozisyonlara çıkmıyor, çıkmayacağı poziszyonlara çıkıyor onda da hata.
Trabzonu tek başına ligden koparan adam kendisi.
Hedefi bitince bitiyor. 30 milyonu bir şekilde çıkarıp iyi bir gelişim çağındaki kaleci alacaktık.
İsterseniz linçleyin beni bu herif böyle.

Bu sene vasat bir performan gösterecek, umarım ben yanılırım, bir hedefi olur ve performansı yükselir de çıkar yanıldım derim.

Lisbonun fikstürü favoriye attım. Puanlar aldıkça birini burda osurtcam
Lisbon set oynaması gerektiği maçta set oynar kontra oynaması gerektiği maçta kontra oynar çok iyi hocası var. Daha çok puan alır bu takım bizim taraftarın zannettiği gibi kötü falan değil gayet iyi takım.

Döndük dolaştık yine Matar Sarr'a geldik. O koduğum balon Doumbia'sının içinden geçerdi. Canın cehenneme Dursun.

Lisbon set oynaması gerektiği maçta set oynar kontra oynaması gerektiği maçta kontra oynar çok iyi hocası var. Daha çok puan alır bu takım bizim taraftarın zannettiği gibi kötü falan değil gayet iyi takım.
İşkembe çorbası sever misin? O çorbayı sık tüketenler yorum yapıyorlar zaten

takım gayet ışık verdi, hakemin katli ve ufak detaylarla kaybettik o kadar eksiğe rağmen, canları sağolsun

aklıselim gslilerden ricam osimhen yoksa gs de yok 5 yeriz eziliriz diye günlerdir kafa ütüleyen, 4 yıldır tek mutlu günü olmayan, kötü günleri bekleyip yırtık dondan çıkar gibi çıkanları ciddiye almasın

hiç sinir olmaya gerek yok gercekten,gecen sene nisan ayı itibarıyle bu takımın ömrü doldu zaten aklı basında hoca yönetim bu takımı yenilerdi,yapmadılar
yapmadıkları icin ucl de birşey beklemeyın boşuna sövmeyin ,karakterli oyun olsun 6 7 puan toplayalım tamamdır
ligi yine götürebiliriz ama fazlası imkansız
Bu fırsat tepilmek üzere iyi bir yönetim yakında gelmezse. Her zaman osimhen torreira leao sanchez ve böyle bir kadro bulamazsın. Bir türlü tamamlanmayan defolar yüzünden potansiyel çöpe gidiyor.

Geri
Üst Alt