Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.224
- 19.291
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 yildir çozemedi bir 5 yil daha durursa gsnin başinda olacakxd.Zaten bu sorunu çözersek her takımla kafa kafaya oynarız. Oyuncu grubumuz kötü değil başa çıkabilecek topluluk ve taraftar desteğiyle iyi oynuyoruz ama sorun onu Türk takımları zor çözer.
O arada bence ritm kaybeden taraf biz oluruz.B
Bugün feyenoord maçlarını izledim çok fazla geçiş verdiler feyenoorda..Osimhen oynarsa ve tam kadroya yakın olursak bence şansımız var..3 haftalık milli maç arası dönüşü oynuyoruz hemen. O arada da bir tık ritim kaybetmiş olabilirler.
İşlememek bir yana dursun, kedi fare oyununa döner 7 tane atmalarına olanak sağlar.Barça maçından hiçbir şey çıkmaz boşa umutlanma rtaş. Sığır presin işlemeyeceği 2 takımdan biri
Neye göre kötü oynadık tam olarak? ilk yarı rakibe pozisyon verdik mi? O sırada bizim kaçırdığımız net 2 pozisyon vardı. 2. yarı saçma sapan penaltıya kadar rakibin şutu var mı? Bunlar varken neye göre kötü oynadık diyebiliyorsun? Dün maçın kaderini bekleyen 2 hata var aleyhimize. Bunlarla elimizdeki maç alınıyor. Hal böyleyken nasıl kötü maç çıkarmış oluyoruz bunu da ben anlamıyorum.Bu maça iyi oynadık şanssızlık gözüyle bakar isek hiç gelişemeyiz.
Takım defansif anlamda rezilleri oynuyor. Nasıl iyi oynamış olabiliriz ki.
Kötü bir maç çıkarttık, hücum için üretken değil, defansif anlamda da bolca hatalı bir oyun vardı.
Hocam ben memnun olmadım futboldan.Neye göre kötü oynadık tam olarak? ilk yarı rakibe pozisyon verdik mi? O sırada bizim kaçırdığımız net 2 pozisyon vardı. 2. yarı saçma sapan penaltıya kadar rakibin şutu var mı? Bunlar varken neye göre kötü oynadık diyebiliyorsun? Dün maçın kaderini bekleyen 2 hata var aleyhimize. Bunlarla elimizdeki maç alınıyor. Hal böyleyken nasıl kötü maç çıkarmış oluyoruz bunu da ben anlamıyorum.
Ben bu farklı bakış açıları da anlamıyorum. İşe gelince nedense hep değişiyor bu bakış açıları. İlk yarıda gayet iyi bir oyun var 1-0 öndeyken net kırmızı verilse zaten bambaşka bir şey olacak verilmiyor golü yiyorsun ama sonra reaksiyon da veriyorsun sen kaçırıyorsun. Sonra rakibin penaltıya kadar şutu yok yine saçma sapan penaltı ile geri düşürülüyorsun. Sonra da neye göre kötü oynamış oluyoruz biz tam olarak? Ya da ne bekliyordun tam olarak? Normal yönetilen bir maçta şu an 3 yada en kötü 1 puan almıştık bu oyunla.Hocam ben memnun olmadım futboldan.
Rakip zaten çok üst düzey bir takım değil, haliyle çok baskı kuramadılar ancak ona rağmen biz de çok üretken olamadık ve defansif anlamda hatalar yaptık.
Ben memnun olmadım, siz beğendiyseniz olabilir farklı bakış açılarıdır saygı duyarım
Hadi diyelim iyi oynadık, 2-1 olduktan sonra neden 2-2'yi bulacak baskı ve oyunu oynamadık?Ben bu farklı bakış açıları da anlamıyorum. İşe gelince nedense hep değişiyor bu bakış açıları. İlk yarıda gayet iyi bir oyun var 1-0 öndeyken net kırmızı verilse zaten bambaşka bir şey olacak verilmiyor golü yiyorsun ama sonra reaksiyon da veriyorsun sen kaçırıyorsun. Sonra rakibin penaltıya kadar şutu yok yine saçma sapan penaltı ile geri düşürülüyorsun. Sonra da neye göre kötü oynamış oluyoruz biz tam olarak? Ya da ne bekliyordun tam olarak? Normal yönetilen bir maçta şu an 3 yada en kötü 1 puan almıştık bu oyunla.
Gerçi şuna kırmızı demeyen, hakem çok iyiydi diyen GSC üyeleri var sırf eleştirmek için boşuna. Haklısınız dün GS top oynamadı rakibin 15 şutu-40 kez ceza sahası içi topla buluşması vardı falan.
![]()
Çünkü takımın psikolojik olarak düştü o verilen penaltıdan sonra. Sonra frikik golü geldi zaten. Pozisyon verdik diyorsun penaltıya kadar pozisyonları yok adamın? Futbol anların oyunu dediğine göre futbolda ivmenin de farkındasındır o anlar ivme katar yada düşürür sahada. Olmayan verilen penaltı takımın ivmesini düşürdü. Geçen sene CL'de son 16 yapıldı o da başarı sayılmıyor burada hocam yorumlardan gördüğümüz üzere.Hadi diyelim iyi oynadık, 2-1 olduktan sonra neden 2-2'yi bulacak baskı ve oyunu oynamadık?
Maçlar anlardan ibaret genelde, anları kötü oynadığında şu dakikaya kadar iyi oynadık vs demenin önemi kalmıyor.
Madem iyi oyunumuz var CL diğer maçlarında göreceğiz, daha da iyi oyunlar izler ve iyi yerlere geliriz umarım.
yaw sevgili panda futbolu salla sen nasılsın iyi misin, bu maç iyi kötü bitti gitti biz de bırakalım devam edelimÇünkü takımın psikolojik olarak düştü o verilen penaltıdan sonra. Sonra frikik golü geldi zaten. Pozisyon verdik diyorsun penaltıya kadar pozisyonları yok adamın? Futbol anların oyunu dediğine göre futbolda ivmenin de farkındasındır o anlar ivme katar yada düşürür sahada. Olmayan verilen penaltı takımın ivmesini düşürdü. Geçen sene CL'de son 16 yapıldı o da başarı sayılmıyor burada hocam yorumlardan gördüğümüz üzere.
O hakeme sinirim hala geçmedi. Adamın göbeğine geçirdiği o pozisyonda kırmızıdayım. Şu şekil takılıyorum. Normalde bu maçtan eksikler sebebiyle beklentim de yoktu. Ulan hakem.yaw sevgili panda futbolu salla sen nasılsın iyi misin, bu maç iyi kötü bitti gitti biz de bırakalım devam edelim
O pozisyon ben de sövdüm güzelceO hakeme sinirim hala geçmedi. Adamın göbeğine geçirdiği o pozisyonda kırmızıdayım. Şu şekil takılıyorum. Normalde bu maçtan eksikler sebebiyle beklentim de yoktu. Ulan hakem.
![]()
Avrupa deplasmanında mağubiyetlerinin sebebi bence kötü oyundan ziyade savunma kültürümüzün olmamasından kaynaklı. Gol yiyince veya momentum rakibe geçince hemen kırılıyoruz, savunma direnci ortaya koyamıyoruz. Bu yüzden 6 numara ve stoper transferleri şarttı ve yapılmaması skandal bir durum