⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Osimhen oynamazsa, üstüne bir de Abdülkerim oynarsa çok fena şeyler olabilir.

Allah yardımcımız olsun.

Izlemeye yuregim el vermeyecek gibi. Insallah beni got ederler ama umudum yok. Icim parcalaniyo simdiden. Benim icin cl ye cikan bir galatasaraydan daha heyecan verici bisey yok ama daha basindan umudum yok cok uzuyo beni bu durum

hocam skor ver
tek kelime
42236089132_28e5a861cb_o-webp.331595

Ayhan Akman Ümit Karan bir Benfica deplasmanı akmıştık sanırım öyle bir gece olsa keşke

Hemen skoru revize edelim iki yada üç tane sağlam yeriz. Gerisi ne olur bilemem, artadabilir.

Üç harika gol atmisiz güzel de maç olmus kazanmisiz. Transferler yeni sezonun başındayız bu ne karamsarlık ya. Keyif alan tek bir adam yok.

Izlemeye yuregim el vermeyecek gibi. Insallah beni got ederler ama umudum yok. Icim parcalaniyo simdiden. Benim icin cl ye cikan bir galatasaraydan daha heyecan verici bisey yok ama daha basindan umudum yok cok uzuyo beni bu durum

Frankfurt maçının kopyası geliyor işte. 5-1 falan bitecek bu kadar aptal bir defansla şampiyonlar ligine niye gittik diyeceğiz.

başak maçındaki ilk 30 dakikadaki topu bu maçta 60 70 dakikaya çıkartırsak puan alırız Allhın izniyle

Mr falan gerek yok Osi her türlü oynıcak ona göre kadroları kurun, Osi-Leao izlicez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üç harika gol atmisiz güzel de maç olmus kazanmisiz. Transferler yeni sezonun başındayız bu ne karamsarlık ya. Keyif alan tek bir adam yok.
başakşehir konusuna baksana adamlar gol atınca forumdan çıkış yapmışlar gol yiyince foruma girip olumsuzluk kasmışlar garip bir akıl durumu.

Geri
Üst Alt