⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Takım savunmamız ve beklerimiz kötü. Herhangi bir şampiyonlar Ligi maçında takım farketmeksizin minimum 3 gol yeriz. Osimhen ve Lemina olsa hadi bir nebze heyecan yapardık ama onların yokluğunda sahaya çıkmamak tercih olsa ben kabul ederdim. En azından izleyip acı çekmezdik. Geçen seneki şampiyonlar Ligi deplasman performansını görüp de buna göre hareket etmeyen gerekli takviyeleri almayan yönetimi ve teknik ekibi Allaha havale ediyorum

Defansımız evlere şenlik Davinson saatli bomba, Apo aşırı ağır, Singo tutmadı bitshuabu dan beklentim sıfır. Avrupa’da işimiz çok zor bu defans hattıyla

Okan hoca bu maçı seyrettiyse Jacopsu stopere, Ereni sol beke koyar, leminada ağır kalır bunlara.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Macin ilk yarisini izledim, ortasaha diye bir sey yok karsilarindaki takimda, full geri cekildiler nerdeyse 2 yada 3 kere gecisleri oldu o kadar.

Baya rahat top yapti sporting yani ama gayet dinamikler. Abartilacak kadr degil bireysel oyuncu bazinda ama oyunlari guclu ve hareketli

Deniz Gül forvet oynarsa gene bir ihtimal umitlenirim. Sonuç olarak adam forvet hiçbir şey yapmayıp sadec top saklasantop indirse yeter benim için. Eğer Barış oynarsa ortada plan program , ön alan presi hiçbir şey kalmıyor. Barış 'in forvet olupta başarılı olacağımız tek model, Montella modeli , Barış ilerde bekleyecek çok iyi savunma yapacağız kendi yarı alanımızda Leao Sane ve Barış ile kontra kovalayacağız. Peki var mı bizde böyle bir savunma ya da kontraatak oyunu ? Yok. 5 yıldır yok. O yüzden ümitli olamıyorum maalesef.

Zaten kazanmamiz 5% ihtimal olan macta Osi, Singo ve Lemina yok. Fark olmasin yeter su asamada gibi duruyor. Ama en dipte oldugumuz zaman tam tersi bir performans da gosterebilen bir kulubuz, o gelenek icin dua edecegiz..

Sonucta macin kirilma noktalarinda Leao, Sane birseyler yapip sans da bizim yanimizda olursa puan alinabilir..

Transfer donemi ve sezon icin kadro icin baya ciddi test ve sinav.

Insallah olumlu sonuc aliriz.

Defansta sorunlarimiz yillardir var avrupa da özelikle deplasman maclarinda gol yemedigimiz mac yok gibi

Kendi icimizde bir cözüm bulmak gerekiyor cünkü transfer ile cözemedik gec kaldik

Singo ve lemina’yi savunma da kullanma sansimiz da kalmadi bu mac

Bitshiabu ne durum da bilmiyoruz leipzig de rotasyon oyuncusuydu

Sallai Sanchez Jacops Eren

Bu tarz bir atletik savunma hatti kurmak mantikli olabilir bu mac icin

şunu tutmak lazım

Bu orta sahayla işimiz zor.
Heleki takımdaki defansif anlamda en sert en güçlü adam lemina ve osi yoksa sıkıntı büyük.
Okan buruk bu takıma doğru yerleşim yaptırmak zorunda .Saha yerleşmini iyileştirmek zorunda.Bu takım yapısıyla haldır haldır baskı yapılmaz.Önde baskı zaman zaman tabiki olur.Bunda sıkıntı yok.Ama ne zaman nerede yapılacak bunu bilmek lazım.Gör bunu artık okan buruk.

4-3-3 yapmalıyız
Lemina - Torreira - Sara
Rakibe ekstra bir önlem şart geçiş oyunu şart

11e atar mı dersin ? gerçi mecbur biraz osi olmazsa BAY forvet başlayacak heralde.

Sane -batra - Yunus mu başlar emin değilim.
Atmayabilir ama oynadığı sürede hazır gözüktü bence forvet Deniz Gül olmalı Portekiz'de kendini göstermek isteyecektir Porto'da ezeli rakip Lizbon futbolda böyle şeyler önemli yabancılık çekmeyecek

Atmayabilir ama oynadığı sürede hazır gözüktü bence forvet Deniz Gül olmalı Portekiz'de kendini göstermek isteyecektir Porto'da ezeli rakip Lizbon futbolda böyle şeyler önemli yabancılık çekmeyecek
ben de benzer düşünüyorum ama Okan hoca enteresan bir adam böyle kararlarda. Barış güçlü olsa bile forvet meziyetleri nerdeyse yok.

Geri
Üst Alt