⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Maçı izlemeyin, başka işiniz gücünüz varsa onları hallerin ya da başka bir kanal takılın. Ben hayatımda böyle rezil bir yönetim görmedim, bütün eksikler 2 senedir bağıra bağıra önümüze çıkıyor ve ne hikmetse çözümü sağlanamiyor!! Akıllı insan problem çözer!! Maalesef bizim yönetimde yok!!!

yani düzgün kadroyla çıkarsa sıkıntı yok ama barış forvet olacaksa geçmiş olsun

@Mehmet Mehmetoglu @Vasfi Vural Vasflix'in bu Maç'ta tercih edeceği cips buymuş kankslar yav 😃
images
gulmedim knk kusura bakma

Uğurcan
Sallai Davinson Butsu Jacobs
Torri Sara
Yunus Batrakov Leao
Deniz

Leao hazır değilse BAY oynar

Yorumlardan da anlasildigi uzere son derece vasat bir transfer sezonu. Bunun bas sorumlulari yonetim ve disini geciremeyen hoca ve ekibidir. Osimhen'in gitmesiyle takimimiz bitiyorsa durum vahim demektir.

Takım bu maç eksik ve hazır değil yapacak bir şey yok.

Hoca da bu durumda taktik yeteneğini gösterip maçta başta 1 puan olursa 3 puana oynaması lazım

Okan hocanın insafına kaldık bu maç

Uğurcan
Sallai Davinson Yakup Eren
Torreira Sara
Yunus Batrakov Barış
Deniz​

Araujo yavşağının karşısına Barış'ı koymak şart.

Portekizli kaşarların deplasmanlarını hiç sevmem. Belki de osi için hayırlısı olmuştur topçuya saygıları sıfır bam güm girişiyorlar çünkü

Daha Avrupa'da oynamazken 4'ncü maçta 3 tane sakat verdik. Umarım milli araya kadar daha fazla sakatlık çıkmaz bu maçı bir şekilde atlatıp milli aradan sonra vites arttırmak lazım. Kol, bacak bırakılacak maç değil.

Lig Maç'ında forvete Barış'ı oynattın anladım şu anda büyük ihtimalle yenileceğin bu Maç'ta Deniz'i oynat.11 milyon Euro verip aldığın forvette az da olsa parlama ihtimali varsa böyle oynatılmayarak Lig'den 1 Takım'a maaşını öder kiralık 1 şekilde gönderirsin..

Geri
Üst Alt