⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Klasik dizilişimizle çıkacaksak santrafor deniz olmalı, barışı görmek istemiyorum santraforda

ya da aşağıdaki gibi 4-3-3 düzeninde çıkmalıyız

————————uğurcan———————
sallai———davi—————apo——jakobs
———sara———batrakov——torr———
——-yunus———--sane———leao———

apo dökülüyor ama keseceğini sanmıyorum apo’yu, geçen sezon frankfurt maçı akıllarda

Medyada dönen muhtemel 11'ler olursa geçmiş olsun, tarihi hezimet geliyor. Hoca farklı birşeyler yapmalı, yeni gelenleri sahaya atmalı çekinmeden

1 mac da hoca show yapti takim super oynadi diyelim be 1 mac. Sonuc önemli degil

Bu maça haramball çıkmak lazım.Zaten top çeviremiyoruz set oyunu oynamıyoruz.Kaybedilen toplarda geniş alanda fena skor gelir.

Lizbon 23:30 sularında kenarda böyle bir surat görmeyiz umarım :

1788708883474.webp

Ben böyle çıkılmasından yanayım

SmartSelect_20260906_181525_FotMob.webp

Tabi okan hoca ne deniz gülü santrafor oynatır ne de bitshiabuyu hemen sahaya atar, göreceğiz bakalım

Batrakov bu maçta sudan çıkmış balığa döner ilk onbir başlamaması taraftarıyım yavaş yavaş ısındırmak gerek

Bir gun birisi fena elestirecek hocayi ama bakalim hangi cesur gazeteciye denk gelecek ,elestiriden kastım saha icinde yapmadığı seyler teknik rezillikler aldırıp kullanmadığı oyuncular vs

deniz gül forvet oynamalı ve sane barış ve özelikkle ama özellikle apo kesinlikle ilk 11 oynamamalı hatta apo kadroya bile alınmasa çok iyi olur

Osimhensiz singosuz CL deplasmanı kazanma ihtimalimiz sıfır. En azından bitshabu ve ugochuckwu deneyelim görelim et mi balık mı , hangi maçlarda işe yararlar

Geri
Üst Alt