⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Sporting tdsine rakibinin kadrosunu yap desen ilk olarak apoyu yazar. Okanın apoyu kesme ihtimalini sıfır görüyorum maalesef.

Ideal 11 le ve formdayken çıksak şu deplasmana direk 3 puan yazardık. Ama yine de yenemeyeceğimiz bir takım asla değil. Onların defans da iyi değil ve iyi hucüm eden bir takıma karşı bu sene sınanmadılar. Lemina yoksa apoyu oynatacaz mecbur. Yavaş mavaş şuan yapacak bir şey yok. Ağır kalıyorsa torerira sara defansa daha yakın duracak alan savunması yapacaksın. Rakip yarı sahada kaybettiğimiz topda adam adama rakip bizim sahaya geçince alan savunması. Defans bloğunu da bi tık geriye alırız. Zaten adamlar da uzun topu çok deniyor. Defansla uğurcanın arasını çok açmamalıyız hele apokerim yavaşken. Çünkü davi çok yerini kaybedip öne çıkıyor. Aponun kötü görünmesinin bir sebebi de bu. Başakşehir maçının aynı 11i bekliyorum. Belki yunus sol sane sağ yapabilir okan hoca. Bitshibu daha takımdaki herkesin adını bile öğrenememiştir. Maç içinde sakatlık olmazsa yedekten bile girmez. Tek korkum sanenin olmadık yerde çalıma girip top kaptırması. Yoksa bizi çok geriye koştururlar ve fiziksel formumuz zirvede olmadığı için dk 60 a 1-0 önde bile olsak maçı veririz. Taktiğimiz belli oturmuş sistemimiz var. Çok adamla üstümüze gelirlerse barışın önüne uzun vururuz. Baskı yapmazlarsa yunus sara batrakovla oyun kuracak kalitemiz de var. Ben maçla ilgili karamsar değilim. İyi oynamasak bile skoru alıp dönebiliriz portekizden. Sportingi de yenemiceksek bırakalım bu işi. Stutgart ve lille daha savunmayı bilen takımlar. Sporting maçına çoktan 3 puanı yazdım asıl mesele rodrili barçadan bir hezimet çıkmasın

kalkın ılannnn bu hafta şl maçı var

her maçtan korkuyorum normalde ama bu maçta rahatım nedense tuhaf bakalım dur

Avrupa'da evinde oynadığı maçları zor kaybeden bir ekip

Ulan cok heyecan yaptim be

osi olmasa dahi kadromuz gayet çıkıp başa baş oynayabilecek güçte.

hem taraftar hem de futbolcular olarak bu kadar tırsmamak lazım. berabere kalırsın veya yenilirsin orası aynı ama oynanan oyunda ezilen bir galatasaray görmek istemiyorum.

Fovette barış alper i oynattığı an bittiğimiz an olur. umarım barış alper ya da leao fantazisine girmez. bırak leao sol açıkta kalsın, deniz gül de forvet oynasın. yeni stoper kumarını da girmek zorunda bence. apo ile olmayacak bu deplasman.

Umarım Osimhen'in yerine Deniz Gül ile çıkabiliriz. Barış Alper'in önde top tutma ihtimali sıfır. Okan hocanın nasıl bir oyun planı tercih edeceği de önemli tabii ki. Ama Barışa uzun atalım derdine düşerse her topun atak olarak bize dönmesi ve geride eksik yakalanma ihtimalimiz oldukça fazla. Ayrıca Sol stoperde antreman performansına göre Bitshiabu da denenebilir. Jakobs tecrübesiyle stoperine yardımcı olabilir. Leao henüz hazır değil zorlamaya gerek yok. Son 30 dk maksimum 2. devre başında oyuna alınabilir. Lizbon'a 1 puan yazdım. Bizden iyi takım değiller ama bizim nasıl oynadığımız önemli. Çorum da bizden puan alabilecek bir takım değildi sonuçta.

Deniz Gül ile Sporting'i yen bi zahmet. Her maça Osimhen mi lazım?

Re re rE

RA ra rA

diyerekten güne bismillah dedik

Osi de yokken Sane gercekten is yapmasi lazim bu mac. Ama defansif ama ofansif, iki turlude iyi olmasi lazim oynarsa

Hayatında toplasan 90 dk Deniz Gül izlememiş insanlar sporting depte forvete denizi koyuyor lol.

Aynen sporting deplasmanında takıma daha alışamamış Batrakov + ilk defa oynayacak Deniz gül ile çıkalım çok mantıklı.

Neyse deniz son 15-20 dk oynar işte

Ha eğer Deniz ilk 11 olursa Batrakov yedek başlar arkada Sane Yunus Barış olur

Geri
Üst Alt