⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

o esnada Sane
images
Böyle maçlarda bize maçı kazandırmayacaksa o zaman niye oynamıyorum diye zırlamasın 12 Milyon alıyor herif.

Sane sadece yeteneğin futbolda yetmediğinin kanıtı. biraz hırs olsa adamda ligi tek başına kırar ama yok işte. Gs'ye yıldız oyuncu alınırken bakılması gereken ilk şartlar hırslı ve aidiyeti var mı olmalı. Bu şartları taşıyan her yıldız topçu tutar bizde

1 puan iyidir, ucmaga gerek yok.

Hoca bu mac icin ozel 1 puan nasil alirim diye bakmali, oncelik defans kurgusunda olmali. Hatta kontra oyunu bile mantikli gelebilir bu macta.

Böyle maçlarda bize maçı kazandırmayacaksa o zaman niye oynamıyorum diye zırlamasın 12 Milyon alıyor herif.
Son 4-5 maç benim için Sane nin gözümdeki değerinin bitmesi için.
Taraftar ahraz gibi Bay a sallıyor 12m alıp geçen sene Aralık ayından beri gol atamayan Sane yi görmeyip.

Son 4-5 maç benim için Sane nin gözümdeki değerinin bitmesi için.
Taraftar ahraz gibi Bay a sallıyor 12m alıp geçen sene Aralık ayından beri gol atamayan Sane yi görmeyip.
Ben ikisine de sallıyorum şahsen. 12 milyon alan topçu bukadar hırs yoksunu olamaz, 5 milyon alan topçu da bukadar teknik kalite yoksunu olamaz bence gs'de

Ideal 11 le ve formdayken çıksak şu deplasmana direk 3 puan yazardık. Ama yine de yenemeyeceğimiz bir takım asla değil. Onların defans da iyi değil ve iyi hucüm eden bir takıma karşı bu sene sınanmadılar. Lemina yoksa apoyu oynatacaz mecbur. Yavaş mavaş şuan yapacak bir şey yok. Ağır kalıyorsa torerira sara defansa daha yakın duracak alan savunması yapacaksın. Rakip yarı sahada kaybettiğimiz topda adam adama rakip bizim sahaya geçince alan savunması. Defans bloğunu da bi tık geriye alırız. Zaten adamlar da uzun topu çok deniyor. Defansla uğurcanın arasını çok açmamalıyız hele apokerim yavaşken. Çünkü davi çok yerini kaybedip öne çıkıyor. Aponun kötü görünmesinin bir sebebi de bu. Başakşehir maçının aynı 11i bekliyorum. Belki yunus sol sane sağ yapabilir okan hoca. Bitshibu daha takımdaki herkesin adını bile öğrenememiştir. Maç içinde sakatlık olmazsa yedekten bile girmez. Tek korkum sanenin olmadık yerde çalıma girip top kaptırması. Yoksa bizi çok geriye koştururlar ve fiziksel formumuz zirvede olmadığı için dk 60 a 1-0 önde bile olsak maçı veririz. Taktiğimiz belli oturmuş sistemimiz var. Çok adamla üstümüze gelirlerse barışın önüne uzun vururuz. Baskı yapmazlarsa yunus sara batrakovla oyun kuracak kalitemiz de var. Ben maçla ilgili karamsar değilim. İyi oynamasak bile skoru alıp dönebiliriz portekizden. Sportingi de yenemiceksek bırakalım bu işi. Stutgart ve lille daha savunmayı bilen takımlar. Sporting maçına çoktan 3 puanı yazdım asıl mesele rodrili barçadan bir hezimet çıkmasın
Yazık ki yazık, şu takıma kalburüstü bir stoper ve bir yedek forvet almak çok mu zordu ya!!

Sportingi yenen hoca benim hocamdir

Ben ikisine de sallıyorum şahsen. 12 milyon alan topçu bukadar hırs yoksunu olamaz, 5 milyon alan topçu da bukadar teknik kalite yoksunu olamaz bence gs'de
Teknik gelişecek bir şey değil ki. Hani fitil değil sokasın.
Gördüğüm mevcut Bay ın sorunu takım oyuncusu olmaktan uzaklaşması

Sanemiz maçı alacaktir

bu mac denizle felan filan olacak is degil.. portonin 3uncu forvetiyle bi halt yapamayiz. deplasmanda boyle bi takima karsi kontralari iyi kullanmak gerekir. forvete barisi(kotu olsa da) koy daha fazla katki verir. Ortasahayi kalabalik tutmak lazim.

Leao Baris
Sane

Torreira Sara ilkay/Uguchukwu

Lisbon 3-5 atacak vs bunlar doğal yorumlar hücum hattı gerçekten hızlı ve bitirici kabul.
Ama bir de adamların defansif yönünü düşünelim , hakikaten sert.. Benim korkum , yine Juve maçı gibi maç boyu korku filmi tadında geçmesin..

Okan B , Saneyi solda barışı forvette değerlendirecektir yine. Akıl tutulması hareketler..

Torreiranın bu maçta iyi oynama ihtimali sıfır. Ligde iyi oynadı düşük tempoda ama burada pas mesafeleri sprint mesafeleri uzayacak çok boş koşu atan takım sporting. Nhaga bile bu maçta torreiradan iyi oynar. Torreiranın çeyreği topçu değil ama bu maça uygun. Hoca denemeliydi nhaga yı ugochukwo yu bu maça hazırlamak için.

Torreira yı her maçta oynatıp CL deplasmanında da performans artırmasını beklemek beşinci senesinde akıl dışı bir durum.

İşte o nedenle lang tarzı trossard tarzı kanatta oyun kuran top tutan adam istedik. Göbeği genç atlatik yaparsan kanada bunları koyman lazım. Sen şimdi ortaya nhaga ugochukwo kanada barış sane koyarsan paketelli olursun. top tutamazsın maç bilardoya geçen seneki juve liverpool deplasman maçlarına döner.

Ya da kapanmaya uygun defansif orta saha bölgesi çok açılmadan savunacak davinson apokerime destek olacak ilk CL sezonumuzdaki Kaan benzeri bir 6 numara almalıydın. Takım 8 numara dolu 6 numara bir tane var CL listesinde o da sakat.

O nedenle bu maçta göbeği savunmak için 3lü defans oynamamız lazım hem apokerim yalnız kalmayacak jacobs savunacak hemde kanatta sportingin tempolu topçularını kovalayacak sallai eren gibi adamları kullanabilirsin. orta sahayı 2 tane 8 bir 10 no'la kursan bile defansif zaafiyetin az olur.

Uğurcan
Davinson Apokerim Jacobs
Sallai ugochukwo sara batrakov eren
Yunus Deniz

Deniz yüzünde skor gücün düşer ama tempo olarak maçı dengeleyebilir sporting deplasmına uygun hale getirebilirsin. Leao 65 dakika çıkaracak seviyede ise deniz yerine onla başlayabilirsin

Uğurcan
Singo(?) Sanchez Bitshiabu Jakobs
Yunus Torreira Ughochukwu Sara Sallai
Barış

Defansı olabildiğince önde tutup alan daraltarak full pres skoru tutabilirsek ikinci yarı Leao-Sane-Deniz-Batrakov değişikliklerle skor kovalayacağız.

Geri
Üst Alt