- 26 Eylül 2012
- 122.720
- 73.709
- 5.068
Böyle maçlarda bize maçı kazandırmayacaksa o zaman niye oynamıyorum diye zırlamasın 12 Milyon alıyor herif.o esnada Sane
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle maçlarda bize maçı kazandırmayacaksa o zaman niye oynamıyorum diye zırlamasın 12 Milyon alıyor herif.o esnada Sane
![]()
Zuhahah bir zahmet geçen sene CL de çeyrek final yapan evinde çok iyi olan takımı yeni aldığım yedek genç santraforla yenDeniz Gül ile Sporting'i yen bi zahmet. Her maça Osimhen mi lazım?
Aksine mütevazi bir istekDeniz Gül oynasa
Hattrick yapsa
Portolular ve Sportingliler el ele kudursa
cok mu sey istiyorum
Deniz Gül oynasa
Hattrick yapsa
Portolular ve Sportingliler el ele kudursa
cok mu sey istiyorum
Son 4-5 maç benim için Sane nin gözümdeki değerinin bitmesi için.Böyle maçlarda bize maçı kazandırmayacaksa o zaman niye oynamıyorum diye zırlamasın 12 Milyon alıyor herif.
Ben ikisine de sallıyorum şahsen. 12 milyon alan topçu bukadar hırs yoksunu olamaz, 5 milyon alan topçu da bukadar teknik kalite yoksunu olamaz bence gs'deSon 4-5 maç benim için Sane nin gözümdeki değerinin bitmesi için.
Taraftar ahraz gibi Bay a sallıyor 12m alıp geçen sene Aralık ayından beri gol atamayan Sane yi görmeyip.
Yazık ki yazık, şu takıma kalburüstü bir stoper ve bir yedek forvet almak çok mu zordu ya!!Ideal 11 le ve formdayken çıksak şu deplasmana direk 3 puan yazardık. Ama yine de yenemeyeceğimiz bir takım asla değil. Onların defans da iyi değil ve iyi hucüm eden bir takıma karşı bu sene sınanmadılar. Lemina yoksa apoyu oynatacaz mecbur. Yavaş mavaş şuan yapacak bir şey yok. Ağır kalıyorsa torerira sara defansa daha yakın duracak alan savunması yapacaksın. Rakip yarı sahada kaybettiğimiz topda adam adama rakip bizim sahaya geçince alan savunması. Defans bloğunu da bi tık geriye alırız. Zaten adamlar da uzun topu çok deniyor. Defansla uğurcanın arasını çok açmamalıyız hele apokerim yavaşken. Çünkü davi çok yerini kaybedip öne çıkıyor. Aponun kötü görünmesinin bir sebebi de bu. Başakşehir maçının aynı 11i bekliyorum. Belki yunus sol sane sağ yapabilir okan hoca. Bitshibu daha takımdaki herkesin adını bile öğrenememiştir. Maç içinde sakatlık olmazsa yedekten bile girmez. Tek korkum sanenin olmadık yerde çalıma girip top kaptırması. Yoksa bizi çok geriye koştururlar ve fiziksel formumuz zirvede olmadığı için dk 60 a 1-0 önde bile olsak maçı veririz. Taktiğimiz belli oturmuş sistemimiz var. Çok adamla üstümüze gelirlerse barışın önüne uzun vururuz. Baskı yapmazlarsa yunus sara batrakovla oyun kuracak kalitemiz de var. Ben maçla ilgili karamsar değilim. İyi oynamasak bile skoru alıp dönebiliriz portekizden. Sportingi de yenemiceksek bırakalım bu işi. Stutgart ve lille daha savunmayı bilen takımlar. Sporting maçına çoktan 3 puanı yazdım asıl mesele rodrili barçadan bir hezimet çıkmasın
Teknik gelişecek bir şey değil ki. Hani fitil değil sokasın.Ben ikisine de sallıyorum şahsen. 12 milyon alan topçu bukadar hırs yoksunu olamaz, 5 milyon alan topçu da bukadar teknik kalite yoksunu olamaz bence gs'de