⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Son 4-5 maç benim için Sane nin gözümdeki değerinin bitmesi için.
Taraftar ahraz gibi Bay a sallıyor 12m alıp geçen sene Aralık ayından beri gol atamayan Sane yi görmeyip.
Bence ikisi de kendilerine sallanmasını hak ediyor bu aralar.

Ama Sane olayı biraz daha sıkıntılı BAY'a göre. Yıldız diye aldığın herifin BAY kadar katkısı yok.

Bence ikisi de kendilerine sallanmasını hak ediyor bu aralar.

Ama Sane olayı biraz daha sıkıntılı BAY'a göre. Yıldız diye aldığın herifin BAY kadar katkısı yok.
Bay a hakkından fazla sallanıyor. Lig başlayalı ne oldu şurada henüz? Geçen sene bu adam taşıdı çoğu maçta

Teknik gelişecek bir şey değil ki. Hani fitil değil sokasın.
Gördüğüm mevcut Bay ın sorunu takım oyuncusu olmaktan uzaklaşması
Zaten o yüzden hiç bir zaman bay'ı üst düzey topçu statüsüne sokmadım şahsen yeterli bi teknik kaliteye sahip olmadığı için. Bay faydalı bir rugby oyuncusu gibi, yunus daha komple topçu ama onun sakatlık şanssızlığı oluyor. Bay mesela yaş ilerdikçe daha da kötü futbol oynayabilir çünkü fiziksel kapasite düşecek ve teknik kalite hiç yok adamda. Biraz wolverhampton'daki adana traore tarzı bir topçu bay

Zaten o yüzden hiç bir zaman bay'ı üst düzey topçu statüsüne sokmadım şahsen yeterli bi teknik kaliteye sahip olmadığı için. Bay faydalı bir rugby oyuncusu gibi, yunus daha komple topçu ama onun sakatlık şanssızlığı oluyor. Bay mesela yaş ilerdikçe daha da kötü futbol oynayabilir çünkü fiziksel kapasite düşecek ve teknik kalite hiç yok adamda. Biraz wolverhampton'daki adana traore tarzı bir topçu bay
Bay dan beklediklerinin olan futbolcuyu alamazsın zaten. Futbolcuyu ikna etmeyi geçtim 60-70 lerden açılır en iyi ihtimalle bonservis için kapılar.
Bizim topçularımızı top 10 daki takımdaki oyuncular ile kıyaslamayı bırakmamız da lazım. Bizdekilerin belli başlı defoları olacak; kimisin tekniği kimisinin bitiriciliği gibi.
Bunları harmanlayıp takım haline gelinecek ve orada yürür bu iş.

Bay dan beklediklerinin olan futbolcuyu alamazsın zaten. Futbolcuyu ikna etmeyi geçtim 60-70 lerden açılır en iyi ihtimalle bonservis için kapılar.
Bizim topçularımızı top 10 daki takımdaki oyuncular ile kıyaslamayı bırakmamız da lazım. Bizdekilerin belli başlı defoları olacak; kimisin tekniği kimisinin bitiriciliği gibi.
Bunları harmanlayıp takım haline gelinecek ve orada yürür bu iş.
Bay da asgari bir futbol tekniği olsa yeterli olurdu zaten döktürsün demiyoruz. Adamda teknik kalite 3.lig seviyesinde. İstediği kadar fiziksel olarak çok güçlü olsun her büyük takımda tekniği bukadar kötü topçu sorgulanır. Çok faydalı oldu orası doğru ama bu kaliteli bir futbolcu olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bence. Günümüz futbolunda fizik hernekadar önemli hale gelse de geçmişte de günümüzde de her zaman en önemli şey teknik kalite, sonra diğerleri gelir

Bay da asgari bir futbol tekniği olsa yeterli olurdu zaten döktürsün demiyoruz. Adamda teknik kalite 3.lig seviyesinde. İstediği kadar fiziksel olarak çok güçlü olsun her büyük takımda tekniği bukadar kötü topçu sorgulanır. Çok faydalı oldu orası doğru ama bu kaliteli bir futbolcu olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bence. Günümüz futbolunda fizik hernekadar önemli hale gelse de geçmişte de günümüzde de her zaman en önemli şey teknik kalite, sonra diğerleri gelir
Tekniği olan halini biz alamayız diyorum ben de. Bu çocuk 3 senedir filan 11 de oynuyor. Zaha sı geldi, Lang ı geldi yine bu çocuğun verdiği katkının yarısını veremediler. 3.lig seviyesinde filan da değil ayrıca. TR ligindeki topçuların ortalaması bir seviye.

Barışın sıkıntısı tekniği değil, oyun zekası, oyun bilgisi ve mentali

En son nacional maçlarını izledim geride acayip boşluk veriyolar özellikle sol bek araujo kanat bek gibi oynuyor. Bence en sağlam yerleri orta sahaları orta sahayı alan maçı alır.

Sporting - Galatasaray maçının iddaa oranları.

🔸Sporting: 1.79

— Beraberlik: 3.68

🔸Galatasaray: 3.88

17798.jpg
Çetin ÇİFTÇİOĞLU

Sane oynamasın da

Kaybettiği o aptal toplardan dk başı pozisyon verdiğimizi görmek istemem

Hadi Rus sendeyiz.

Sara ve Batrakov iyi olursa savunmada da 30. sn gol veya direk adamlara topu verip gol yemek gibi malca şeyler yapmazsak Osimhensizliğe rağmen 1 puan sürpriz olmaz.

Forumda ne kadar cenabet varsa Sporting galibiyetine para yatırsın.

GS için bunu yapınız.

Geri
Üst Alt