⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

1000063352.webp

Totemler tamam. CL basliyor bugun.

Senelerdir avrupa da deplasman da oynayacagimiz mac öncesi antremani istanbul da yapiyoruz ve rakibin sahasinda antreman yapmiyoruz

Belki de bunu degistirmek lazim sahayi daha iyi tanimak görmek icin diger takimlar gibi

Senelerdir avrupa da deplasman da oynayacagimiz mac öncesi antremani istanbul da yapiyoruz ve rakibin sahasinda antreman yapmiyoruz

Belki de bunu degistirmek lazim sahayi daha iyi tanimak görmek icin diger takimlar gibi
Ben de bunu merak ediyordum, neden gitmedik daha portekize diye.

Okan hocanın rotasyon yapması gereken maç, yönetimin bu kurduğu kadro ile lige odaklanıp 5 yıl üst üste hedefi daha sağlıklı Lesley ve Bits 11 başlamalı opsiyonlu kiralıkları görelim

Bu maç ile birlikte son antrenmanımızı maçın oynanacağı statta yapacakmışız olması gereken budur

Bu hangisi yav?
Resimde bulgur ve salca basilmis etsiz ve sacma trend cipsli cig kofte aurasi var.

Barış adam gibi oyna lan harbi sinir uçlarımızla oynamaya başladın anasını satayım.

Uğurcan
Sallai Davinson Bitshiabu Jakobs
Lesley Torreira
Yunus Sara Sane
Barış

Böyle çıkabiliriz

Su an bakamiyorum, bizim hocanin geldigi ilk sene Barisla kadikoy deplasmanini kirmistik arkaya kosularla.kadro neydi nasildi orada?

Geri
Üst Alt