Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 23.453
- 17.558
- 1.838
skip game yapamıyo muyuz, şu an acayip formdalar bi de ya neymar-messi-suarez sonrası en formda barça var şu an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende cok abartili istegi olan sevgililer gibisin, cocugun maddi durumu ortada ama beni cok seviyorsa pirlanta yuzuk getirirsin demen gibi birseyGalibiyet yoksa yine istifa , sportinge yenildik telafi etsinler beni ilgilendirmez isterse 2005 messi falan da geri dönüp oynasın bu maçta

O liverpool ile bu Barça arasında uçurum var.Ya ayni seyleri yazmaktan bikmadiniz sacma sapan seyleri tekrarlayip duruyorsunuz
Daha önce defalarca aksini ispatladi bu takim
Sizlere göre liverpool rekor kiracakti
Coluk cocukla ugrastirmayin insanlari

Aynen öyle abi beni ilgilendirmez ben her avrupa depte aynı rezilliği yaşamaktan ömrümü kisalttim yani , yensinler barcayi bugün yaşadığım acı dinsin yani yoksa umurumda değil.Depte aek , içeride feyenoord,stuttgart falan yenemezsek zaten clden men cezası almamızı isterimSende cok abartili istegi olan sevgililer gibisin, cocugun maddi durumu ortada ama beni cok seviyorsa pirlanta yuzuk getirirsin demen gibi birsey![]()