⚽ CL 26/27 H:2 | Galatasaray - Barcelona | 22:00 | 13 Ekim | TRT 1

skip game yapamıyo muyuz, şu an acayip formdalar bi de ya neymar-messi-suarez sonrası en formda barça var şu an.

Galibiyet yoksa yine istifa , sportinge yenildik telafi etsinler beni ilgilendirmez isterse 2005 messi falan da geri dönüp oynasın bu maçta
Sende cok abartili istegi olan sevgililer gibisin, cocugun maddi durumu ortada ama beni cok seviyorsa pirlanta yuzuk getirirsin demen gibi birsey :asd:

Ya ayni seyleri yazmaktan bikmadiniz sacma sapan seyleri tekrarlayip duruyorsunuz

Daha önce defalarca aksini ispatladi bu takim

Sizlere göre liverpool rekor kiracakti

Coluk cocukla ugrastirmayin insanlari

Ya ayni seyleri yazmaktan bikmadiniz sacma sapan seyleri tekrarlayip duruyorsunuz

Daha önce defalarca aksini ispatladi bu takim

Sizlere göre liverpool rekor kiracakti

Coluk cocukla ugrastirmayin insanlari
O liverpool ile bu Barça arasında uçurum var.

Neyine umutlanacağız bu maçın yahu abartmayalım bence hocam :asd:

Sende cok abartili istegi olan sevgililer gibisin, cocugun maddi durumu ortada ama beni cok seviyorsa pirlanta yuzuk getirirsin demen gibi birsey :asd:
Aynen öyle abi beni ilgilendirmez ben her avrupa depte aynı rezilliği yaşamaktan ömrümü kisalttim yani , yensinler barcayi bugün yaşadığım acı dinsin yani yoksa umurumda değil.Depte aek , içeride feyenoord,stuttgart falan yenemezsek zaten clden men cezası almamızı isterim

Bu sene ilk torbadan yenebileceğimiz takım yok, barca çok rahat yener bizi

Uğurcan
Sallai - Sanchez - Lemina - Jakobs
Lesley - Torreira
Yunus - Batrakov - Leao
Osimhen​

Hic kacari yok , pres oyunu oynayip önde baski kurmaya calisirsak barca iki üc pasla baskiyi kirip durmadan kaleciyle karsi karsi kalir, net 4-5 fark yeriz sonra barca frene basar kendini yormamak icin.

her maç 5 atan barca mı

şaşıran aslan (518).webp

Geri
Üst Alt