⚽ CL 26/27 H:2 | Galatasaray - Barcelona | 22:00 | 13 Ekim | TRT 1

umrum dışı 1 karşılaşma. mucize yapıp puan da alsak sonraki stuttgart maçını kendi ellerimizle verip işi dengeleriz nasıl olsa.

Neyse ki 1 ay var. O zamana kadar daha iyi oluruz inş. Beraberlik veya tek farklı mağlubiyet başarı olur

d767e125c6fbf265452e36aa438d98cb.gif

Benim için bu tür rakiplere yenildikten sonra tek farkla yada beş farkla yenilmenin bir önemi yok. Eskiden alay konusu oluruz diye düşünürdüm. Esas acı veren çok iyi oynayıp yenilmek. Bayern maçları mesela keşke deplasmanda 5 tane yeseydik ama içerde yarım sıfır bile olsa kazansaydık. Bu maçta öyle.

Yenersek fena sükse olur o ayrı da imkansız yani.

Oturup güzelce yenileceğiz bitecek bu maç.

yaş almış orta sahamız var. batrakov zaten tecrübesiz takımı üst seviyeye taşıyacak bir oyuncu eklenmemiş belki leao form tutar. bu sezon 24 bence zor iş. üst üste 2 maç kaybetsek komple kafada bitirir bizim oyuncular.

Bunlar Liverpool gibi degil. Sakin o yanilgiya kapilmayin. Uc farktan az yemeyiz. Bir de Okan sacma sapan pres falan yapmaya kalkisirsa tam bir facia olur.

Ne kadar iyi oynarsak oynayalım en az 3 tane gol garanti yiyiyoruz. Karşıdaki takım formda bir Barcelona oluncada ben az 5 diyorum. Puan falan beklemiyorum bu savunma kurguyla

Geri
Üst Alt