⚽ CL 26/27 H:2 | Galatasaray - Barcelona | 22:00 | 13 Ekim | TRT 1

Olumsuz tarafından bakmaya gerek yok ya bu maç deplasmanda olsaydı asıl korku o zaman olurdu bu defans hattıyla oraya formda bir takıma gitmek fazlasıyla sıkıntı yaratırdı.
bu büyük macları deplasman mücadele edebileceğimiz macları içerde oynamak kura sansı olurdu. şimdi mücadele edebileceklerimize deplasmana bizden cok güçlülerle içeride oynayaağız bu da kura şanssızlığı olsa gerek.

bu büyük macları deplasman mücadele edebileceğimiz macları içerde oynamak kura sansı olurdu. şimdi mücadele edebileceklerimize deplasmana bizden cok güçlülerle içeride oynayaağız bu da kura şanssızlığı olsa gerek.
Deplasman olayını tarihi farktan dolayı dedim 7-0 veya o tarz bir rakam görebilirdik olmaz diyemiyorum geçen sene formsuz Liverpool'a bile 4 dakikada 3 gol yedik 1'i iptal olmasa yine sıkıntıya giriyordu.

Adamlar azman gibi durmak bilmiyor en azından öyle bir ortam olmaması daha iyi olur.

Psg ve barcayla iceride disarida oynayacaktık. Puan acisindan pek farketmiyor cunku uzayda da oynasak bunlardan puan alma ihtimalimiz yok. Barcayla iceride oynamak daha iyi. Camp nouda 15-20 yeme ihtimalimiz olurdu, iceride 7-8 ile kurtulabiliriz.

Psg ve barcayla iceride disarida oynayacaktık. Puan acisindan pek farketmiyor cunku uzayda da oynasak bunlardan puan alma ihtimalimiz yok. Barcayla iceride oynamak daha iyi. Camp nouda 15-20 yeme ihtimalimiz olurdu, iceride 7-8 ile kurtulabiliriz.
yok 50 :d
gs mizi küçümsüyorsunuz. en fazla 5 yeriz.

Tarihin değil ama La Liga’da gol rekoruna göz dikmiş aşırı formda bir Barcelona denk geliyor gibi

Geçen senede benzer savunma performansımız var iç sahada iyiyiz açıkçası gol yesek bile dağılmayız en fazla 3-4 olur ama deplasmanda dağıldık mı her tarafımız dağılıyor yani o maç 2-0'a gittiği an rakip durmazsa 3-4-5-6 her türlü skora kadar iş uzar gider.

10 kişilik savunma takımı Juventus'a karşı bile tonla pozisyon verdik oradan Liverpool'a gittik 2. yarı 55'de 4-0 olmuştu ofsayt olmasa daha fazla dağılacaktık o ana kadar Uğurcan'ın kurtardığı 7 tane filan top var penaltı çıkardı.

Sığırpress'i geçtim yapmamız gereken tek bir şey var sonuna kadar kapanmak hatta otobüs çekmek 1 kaleci 8 savunmacı Leao + Osimhen yapıp hata kovalamak olmalı ya da duran toptan gol bulmamız lazım.

Uğurcan
Sallai - Singo - Sanchez - Lemina - Jakobs
Barış - Torreira - Ugochukwu - Leao
Osimhen​

Bu maçta iyi oynayacağımız düşünüyorum. Sığır presse en çok ihtiyacımız olan maç. Şansımız yaver giderse kazanırız. Sporting maçında çok şanssızdık bu maçta biraz daha şanslı oluruz. Milli takımdan rodri pederi olmo kötü dönerse şansımız artar

Karşımızdaki hocada öyle duralım tarzında bir hoca değil.
HSXUjxmXgAAt9cQ

Geri
Üst Alt