CL 26/27 Play-off M:1 | Fenerbahçe 1-1 Lyon | MS | 18 Ağustos | TRT 1

Greenwood gelince asensio kafada bitmiş,orta sahaları dümdüz en ufak yaratıcılık yok,Lyon istediği an tempo yaptı istediği an durdu bu kadar transfer yapıp bu herifler nasıl sürekli geriye gidiyor ben çözemiyorum
Ben söyleyeyim: Modern futbol zehirlenmesi. Bu saçma salak 6 numara, 8 numara, 6,5 numara olayları insanlara kafayı yedirtti. Hem Guendouzi hem Kante orta sahada adam kovalayıp sağa-sola ve geriye pas yapma üzerine kurulu adamlar oldukları için herhangi bir tehdit oluşturmuyorlar rakibe. İstediği kadar pas yapsınlar, kaleye giden aksiyon yapmadıkları için takım mecburen kanatlardan oyun kurmak zorunda kalıyor. Bu noktada da Kerem üzerinden oyun kurmak imkansız, çünkü ne öyle bir yeteneği var ne de zekası. Üstüne bir de ayağına geleni kaptırıyor çoğunlukla. Bu konuda Greenwood'a bakıyorlar o da bence gayet iyi bir oyuncu, ama göreceğiz bu sene İsmaille neler yapabilecek.

Yani bazılarının "güçlü merkez orta saha" kavramı aslında takımın en güçsüz yeri oluyor. Bu dediğim 7/24 defans yapan Anadolu takımlarında tam tersi tabi. İşiniz rakibi karşılamak ve kontra oynamaksa Kante de Guendouzi de iyi oyuncular. Türkiye Liginde şampiyonluğa oynuyorsanız takır takır puan kaybedersiniz bu tarz ikililerle.

Bizim en büyük şanssızlığımız da bu ikilide Torreira ve Sara'yi kullanıyor olmamız. Bir defansif (Torreira) oyuncu her ne kadar gerekli olsa da Sara'dan yeterince gol ve assist katkısı alamadığımız için pek üretemiyoruz.

Saneyi bokluyorlar sane sürekli denediği için top kaybediyor. Greenwood çakallık yapıyor adam bile gecmeye yeltenmedi hiç
Sane çevresiyle top oynamaya çok fazla alışmış bir adam. Yetenek olarak bunların üst sınıfı kıyas falan kabul etmez. Bağlantı bulursa formdaysa akıyor gidiyor. Sakatlanana kadar geçtiğimiz sezon mükemmel top oynuyordu. Sonra istikrar yakalayamadı ama büyük maçlarda BJK deplasmanı hariç genelde hep iyiydi. Barış ve Osi'nin bağlantı oyunları zayıf bu sebeple Sane'den tam performans alamıyoruz bir türlü.

Ne olursa olsun Barış-Yunus-Sane-Osimhen bunlar vızır vızır adamlar. Fener bana çok uyuşuk ve kütük geldi genel olarak. Avrupa için uygun bir kadro yapıları yok.

Bunlarda Asensio vs Kartal her geçen gün daha büyük bir problem olma yolunda ve taraftar simdiden Kartal'a sövmeye basladi. Fener'in Instagram postlarin altinda Ismail Kartal istifa diyenler çok

Fenerden en az 2 katı az yorularak maçı bitirdiler.Adamlar sadece top çevirerek maçın başından sonuna kadar fenerli oyuncuları koşturdular.Konya maçında rotasyon yapmazlarsa 2. maç hezimet gelir.
adamlar planlı yapmış zaten, çok sakin top çevirdiler, fb de çok basmadı, ben basmasını beklerdim

Dün greenwoodun attığı golde kereme asist yazılmış. Ondan sonra sene sonu 20 g/a yaptı falan deniyor bomboş bir muhabbet.

Güzel skor, fb yüksek ihtimal elenecek, ŞL giremedikçe iyice kuduracaklar, fb taraftarları çok belli etmese de bu olay onları yiyip bitiriyor. O yüzden fb ŞL girsin de ligden uzaklaşsinlar diyenleri anlamıyorum. Avrupa ligi de sonuçta zor, orada da yıpranacaklar merak etmeyin. Artı çok aman aman da ilerleyemezler, gruptan çıkarlar sonrasında da en fazla 2 tur sonra elenirler. Ama ŞL ne girerlerse bir kere maddi olarak nefes alacaklar, moralleri artacak, transferler falan derken bir ivme yakalayabilirler. Artı öyle gidip te herkesten 5 6 yiyip çoğu maç rezil olacaklar mı sanıyorsunuz! Tam tersi ben en az 2 3 galibiyet alabileceklerini düşünüyorum ki o galibiyetler yüzünden de her ortamda hava atacaklar. Bakın gördünüz mü, ŞL ne girdik kimleri kimleri yeniyoruz, siz kaç senedir doğru dürüst galibiyet alamıyorsunuz, sizin yerinizde biz olsaydik biz şimdiye kupayı alırdık, haram şampiyonluklar falan derken dillerinden kurtulamazdik. Şunu asla unutmayın, fb camiası bu tarz kendinizi büyük görme operasyonlarını çok iyi becerir. Ali Şen zamanında 20 milyon fb taraftarı var dedi, aradan kaç sene geçti bu klişeyi şu an bütün futbol camiası kullanıyor, saçma sapan yalan dolan bir ifade olmasına rağmen. Manuyu 40 sene sonra yendik diye yıllarca konuştular. Son zamanlardaki sığınakları da konferansta Avrupa Ligi'nde finale çıkan ya da kupayı alan takıma eleniyoruz!! Ya inanılmaz bir camia, ELENMEYİ BİLE BAŞARI OLARAK GÖRÜYORLAR! Alttan giriyorlar üstten çıkıyorlar bir şekilde kendilerini başarılı gösterip üstüne de bunu kitlelere inandiriyorlar. O yüzden siz siz olun sakın ha FB yle Ş.L bı yan yana koymayın. Mümkün oldukça uzak kalsınlar ve rezil olsunlar

Bu ISO'nun açıklamalarıyla çok dalga geçiyorlar, sürekli de bir sözü vs. paylaşılıyor ama hangisini ISO söyledi hangisini tivitır tayfa uydurdu anlamıyorum. Hepsi birbirinden manasız cümleler. :uiyy:

Geri
Üst Alt