CL 26/27 Play-off M:1 | Fenerbahçe 1-1 Lyon | MS | 18 Ağustos | TRT 1

Normalde zevk ve extra cash için hep fener CL'e gidemezsin deriz; ama sanki bu sene gitseler Lig'de daha çok zorlanırlar...

Karar veremedim.

düşünsenize paralel evrende osimhen biz yerine fb ye gelmiş izlemesi ne kadar kötü olurdu o he onu rakipte kıskanmaktan maçlarına bakamazdım

ederson hainlik yapıyor bunlar hala oynatıyor tuhaf değil mi? bizde aynısı olsa varya o adam bir daha antremana çıkamaz

Fenerin yüksek maaşlı iki oyuncudan çıkması lazim
Kante olmaz büyük ihtimal biri assensio olacak
Biri Talisca idi ama adam müthiş başlayınca
Ikinciside büyük ihtimal ederson olacak

şu patlayan havai fişekler bana çok arap ligi olayı geliyor atkı şov falan daha iyi bence yada ışık şovlar

Ederson sakat miydi? Su ana kadar hic oynatmadi simdi pat diye Play-off'ta sahaya atiyor.
mert sakat. o sebeple mecbur ederson ile çıkıyorlar. tarık ile çıkarlarsa topa tutulurlar yoksa. :asd:

temmuz-ağustos bitiyor da, fb'in o çok övülen kadro mühendisliğini görmeye başlıyoruz yavaş yavaş.

6 sene once evlendıgımde dugunumde vardı bunlar , bu essekler yenı gorduklerı ıcın ınanılmaz hayvanı bır gorsel solen yapıyoruz modundalar

u23 regen hızlı kanat özlemi var içimde 60'ta falan girip şöyle heyecanlandıracak bizi

Geri
Üst Alt