CL 26/27 Play-off M:1 | Fenerbahçe 1-1 Lyon | MS | 18 Ağustos | TRT 1

Lyon beklediğimden tırt çıktı.

Fbnin başında İsmail yerine mesela Tedesco olsaydı eleyebilirler orada belki derdim.

Kante işi canımı sıktı. Çok formda girdi sezona. Takımı çok toparlayıcı bir herif. Fener bugün dağılmadıysa sebebi net Kante.
Orta sahayı tek başına evirip çeviriyor birkaç maçtır. Ne kadar böyle gider bilemeyiz ama ben birkaç ay sonra tempo olarak düşüşe geçeceğini düşünüyorum.

Haftaya rövanşta işi zor fenerin. Hafta sonu konya maçında sıkı bir rotasyon yapmalı ismail hoca..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb'deki yıldız oyuncu sayısı çok yükseldi. Biz de yanlış yoldayız tekrar yıldız oyunculara yönelmemiz lazım

Başka ne maçlar vardı diye bakayım dedim, bu nasıl CL playoff. Sanki konferans ligi gibi takımlar

Anlat bakalım ismail avrupa maçlarında nasıl oynanmalıymış

lukaku

55eaf8d7f018fbb8f8a29ccd.jpg

Ailtona 81 kg falan dediler zamanında, herif sağlam 90 kiloya yakındı.

1787086524460.webp

Sezonu erken açan ve bir çok resmi maç oynayan, nispeten geniş kadrosu olan Fenerbahçe özellikle son 30 dk’da oyundan ciddi düşüyor. Gençler maçı da böyleydi. Tempo yapamıyor, baskı kuramıyor. İlginç gerçekten. Bence bunlar için bu sene de o sene değil.

lyon iyi takım genc olmanın avantajı cok kosuyorlar,bizim ligte teknık olmasa bile koşan genc zencili her takım fenere gol atar

Geri
Üst Alt