CL 26/27 Play-off M:1 | Fenerbahçe 1-1 Lyon | MS | 18 Ağustos | TRT 1

lyonun bana göre 2 tane cok iyi adamı var tolisso ve sulc ,ama sulc oynamadı niyese adam gecen sene skor kasmıştı

Kante işi canımı sıktı. Çok formda girdi sezona. Takımı çok toparlayıcı bir herif. Fener bugün dağılmadıysa sebebi net Kante.
Herkesin futbol görüşü farklı tabi ama bence Kante re-za-let. Hiçbir şekilde aklı gol ya da assist yapmak üzerine kurulu değil, onu bunu kovalayıp duruyor. Son dakikalarda ayağına gelen bomboş pozisyonda bile şut atmadı ceza yayının dibinden.

İstediği kadar koşup açık kapatsın, Avrupada oynayan takımların orta sahasındaki her oyuncu gol ve assist yapabiliyor olmalı.

Herkesin futbol görüşü farklı tabi ama bence Kante re-za-let. Hiçbir şekilde aklı gol ya da assist yapmak üzerine kurulu değil, onu bunu kovalayıp duruyor. Son dakikalarda ayağına gelen bomboş pozisyonda bile şut atmadı ceza yayının dibinden.

İstediği kadar koşup açık kapatsın, Avrupada oynayan takımların orta sahasındaki her oyuncu gol ve assist yapabiliyor olmalı.
adam dünyanın en iyi ön liberosuyken de buydu, 2 maçtır fbyi izliyorum gayet iyi oynuyor

Saneyi bokluyorlar sane sürekli denediği için top kaybediyor. Greenwood çakallık yapıyor adam bile gecmeye yeltenmedi hiç
esas sebeb o degil eray,okanın garip sisteminde 9 numara herşey ve tüm takım tüm topları golcüye getiriyor hatırlayın ilk yıllarda mertens kerem bay zaha şutör adamlar bile icardiyi arıyordu ceza sahasında bile pas yapıyorduk
osi geldi yine aynısı
fener ise bireysel takılan bir takım,tedesco harici taktik denedıklerı hoca olmadı wood gibi bireysel goller genelde
bizde de cok iyi şutör oyuncular var ama okan bunların beynıne kazıyor osiye verin diye (mumkun oldukca)
bakın görün rus çocuk bile az şut atmaya baslayacak
yanı uzun oldu ama hoca tercihi bizdeki olay

Kante'ye rezalet diyorsan başka oyunları izliyoruz demektir. Adamın görevi bu zaten diğer işler için Guendouzi oynuyor. Torreira da büyük maçlarda böyle geçiş savunuyor. Büyük direnç katıyor takıma. Kante olmasa farka giderdi bugün maç.

kanteyi cok severım deve dönemlerini bilmiyorum ama şu an bagkur emeklisi kıvamında,ismaili alsa daha cok iş yapar.

Greenwood gelince asensio kafada bitmiş,orta sahaları dümdüz en ufak yaratıcılık yok,Lyon istediği an tempo yaptı istediği an durdu bu kadar transfer yapıp bu herifler nasıl sürekli geriye gidiyor ben çözemiyorum

Greenwood Talisca'nin kanat oynayan versiyonu gibi; yetenekli ve bitirici ama temposuz.
Greenwood, Talisca ve Kerem'le basarili olamazlar; sol kanata Kuyt gibi tempolu birini bulmaları lazım.

fener'de takıma isteyebileceğim tek orta saha gündüzi olur. ismail-kante-amrabat 1 eksiği 1 fazlasıyla aynı işleri yapmak için bekletilen herifler. 70 milyon verip şu rotasyonu kuracağıma bjk gibi patoz ndidi'yi dinlendirecek yerli ve yetenekli salih gibi tek adamı tercih ederim. gündüzi de 30 etmez, onun yerine de kemiksiz 15'e gedson bitirip yoluma bakarım. biz hiç orta saha almıyoz, fener bokunu çıkarıyor. bjk de 1 sağlam bek, 1 tartışmasız 10 numara olsa bu sene hakikaten ligi götürebilirlermiş.

Fenerden en az 2 katı az yorularak maçı bitirdiler.Adamlar sadece top çevirerek maçın başından sonuna kadar fenerli oyuncuları koşturdular.Konya maçında rotasyon yapmazlarsa 2. maç hezimet gelir.

Geri
Üst Alt