CL 26/27 Play-off M:2 | Lyon 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Ağustos | TRT 1

Mesela şimdi Leo'ya maydanoz olabilirler, yada başka kaliteli topçu çekebilirler, Şampiyonlar Ligi kozu var artık. Kasa kolaylığı oldu, neresinden tutarsan tut kötü oldu bence. Bırak Avrupa Ligi'nde takılsalardı.
transfer ve oyuncu kısmına katılıyorum para kısmına katılmıyorum bu heriflerde para herzaman limitsiz
kontenjanı boşaltırlarsa oyuncu alabilirler
ismaili görelim bakalım ,balı devam edebilecekmi ucl de

FB_IMG_1787778081118.webp

aslında benim için iyi oldu

okanın her maç 4-5 pozisyon verip bizi düşüreceği halleri isonun denge oyunu sonrası ortaya çıkan kıl payı fener mağlubiyetleriyle kıyaslayıp okanın hoca moca olmadığını tekrar ortaya koyarız

Boşuna üzülüyorsunuz bi gün gideceklerdi elbet. Bu sene gerçekten karşılarına çıkan takımlar güçsüzdü ismi vardı ama eski halleri ile alakası yoktu . Bizim için çok önemli olan bu senede gitmeleri bizim için iyi oldu. Dediğimi şampiyonlar ligi maçları öncesi ve sonrası yapacakları puan kayıplarında daha iyi anlayacaksınız.

ilk 5 maç 0 çekerler son 3 maça asılmazlar. onun için çok yorulacaklarını sanmıyorum. avrupa ligine gitselerdi daha çok maç uapacaklardı. bence kötü oldu

Şuna sevinen var mı cidden?

Kendilerini kandırıyorlar işte.
Yorulacaklarmış. Avrupa liginde de aynı maç sayısını oynayacaklardı.
Daha zor rakipler olacak. Doğru. Ama bunlar bizim beceriksizler gibi değiller işte. Gelen paralarla şimdi 2 tane daha iş yapacak adamlar alırlar.

Bizim icin bence iyi oldu

Ligde yorulurlar

Avrupada zaten bisey yapamazlar

Lig ozelinde isimiz kolaylasir yeter ki biz iyi oyuncular alalim
Bizim her avrupa zaferimizden sonra antuda buna benzer yazılar okur ve ne yalan söyleyeyim çok gülerdim..
Şimdi ise biz aynı şeyleri yazıyoruz :(

Avrupa zaferleri kulüplerin özgüven ve vizyonlarını geliştirir. Maalesef eninde sonunda şeytanın bacağını kıracaklardı, bugüne kısmetmiş. Yapacak birşey yok..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu daha kimi alacaklar? Kadroda yer yok. Anca Turk falan alirlar.

Senin almak istedigin adamlara sulanacak son dakikaya kadar fiyat yukseltecek. Sampiyonlar liginde oynayacak olmalarının avantajiyla da para sikintisi yapmayip sol kanada bi adam daha cekerler. Zaten yabanci göndermeye yer ariyolar 1 tanesini daha okuturlar bi yerlere.Ellerindeki adamlardan birinden cikip daha iyisini almayada calisirlar muhtemelen. Nasil olsa para geliyo ayagina hesap da soran yok zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kahroldum. Böyle iyi oldu diyenler falan var. Fener Konferansa gidince de ligi alamıyor. CL gitsinler iyi oldu diyorsunuz.
Hiç bi Galatasaraylı bunların şampiyonlar ligine gitmesinden mutlu olmamıştır.
Bazı arkadaşlar sadece bardağın dolu tarafından bakmaya çalisiyor.

Geri
Üst Alt