Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef böyle düşünen ciddi bir kitlemiz olduğunu düşünüyorum.Hiç bi Galatasaraylı bunların şampiyonlar ligine gitmesinden mutlu olmamıştır.
Bazı arkadaşlar sadece bardağın dolu tarafından bakmaya çalisiyor.
Acaba şampiyonlar liginden gelecek olan para UEFA limitlerini etkiliyor mu yoksa sattığın kadar al olayı devam mı edecek?transfer ve oyuncu kısmına katılıyorum para kısmına katılmıyorum bu heriflerde para herzaman limitsiz
kontenjanı boşaltırlarsa oyuncu alabilirler
ismaili görelim bakalım ,balı devam edebilecekmi ucl de
12-13‘te Fatih Terim ile hem ceyrek final oynadik hem sampiyon olduko kadar uzunn süredir gitmiyorlar ki bu sene şampiyonluğu unutsunlar ve ya cl ye rotasyonla çıkıp her maç 6-7 yemeyi göze alsınlar.
Biz 2012 den beri her iki organizasyonu beraber götürmeyi yeni öğrendik, hatta okan buruk ''grup'' aşamasını geçip şampiyon olan ilk teknik direktör oldu. Bunu manciniden tut fatih hoca bile yapamamıştı.
Geçen sene de tarihin en kötü xx takımlarıyla yüzleşme vakitleri çoktan gelmişti. Kazandıkları para açısından üzüldüm sadece
Kadro kalitesi anlamında Dursun farkı kapattı.Çok ezik bir camia bunlar ya. İki kulüp arasındaki fark sandığımızdan çok daha fazla.
doğrudur onu unutmuşum yine de ana teması mesajımın halen geçerli işte 15 yılda bir ve ya 2 kez yapılabilen birşey.12-13‘te Fatih Terim ile hem ceyrek final oynadik hem sampiyon olduk
Bizim bunlarla olan mactan önce SL maci olacak
Rakip ve macin nerde olmasi cok kritik olacak
EdersonSemedo’yu gonderip daha iyisini alir hazir sampiyonlar ligi faktörü varken misal. Yapamaz mi bunu ? Adamlar zaten uymuyo hic biseye siniri taktiklari mi var. Prestij kazandilar su an paradan daha onemlisi bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi