CL 26/27 Play-off M:2 | Lyon 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Ağustos | TRT 1

Hiç bi Galatasaraylı bunların şampiyonlar ligine gitmesinden mutlu olmamıştır.
Bazı arkadaşlar sadece bardağın dolu tarafından bakmaya çalisiyor.
Maalesef böyle düşünen ciddi bir kitlemiz olduğunu düşünüyorum.
Geçen yıl juventus ve liverpool'la oynarken bu forumda "inşallah eleniriz ve sadece lige konsantre olup şampiyon oluruz" yazan çok sayıda renkdaşımız vardı..
Şimdi yine benzer bir bakış açısıyla çok dar bir vizyonla değerlendiriyorlar. Biz yıllarca avrupada mücadele ede ede Türkiye'de tek büyük konumuna yükseldik. Bizim için real madrid veya liverpoolla oynamak sıradan bir işken, fener tarihi boyunca real madridle hiç maç yapamadı mesela. Cl'ye kalmak kulüplerin büyümesine yol açıyor. Umarım bu konuda devamlılık yakalayamazlar..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ezik bir camia bunlar ya. İki kulüp arasındaki fark sandığımızdan çok daha fazla.

transfer ve oyuncu kısmına katılıyorum para kısmına katılmıyorum bu heriflerde para herzaman limitsiz
kontenjanı boşaltırlarsa oyuncu alabilirler
ismaili görelim bakalım ,balı devam edebilecekmi ucl de
Acaba şampiyonlar liginden gelecek olan para UEFA limitlerini etkiliyor mu yoksa sattığın kadar al olayı devam mı edecek?

Neyse, yapacak birşey yok. Herifler bi şekilde kaldı. Galatasaray için hayırlısı olsun.

o kadar uzunn süredir gitmiyorlar ki bu sene şampiyonluğu unutsunlar ve ya cl ye rotasyonla çıkıp her maç 6-7 yemeyi göze alsınlar.
Biz 2012 den beri her iki organizasyonu beraber götürmeyi yeni öğrendik, hatta okan buruk ''grup'' aşamasını geçip şampiyon olan ilk teknik direktör oldu. Bunu manciniden tut fatih hoca bile yapamamıştı.
Geçen sene de tarihin en kötü xx takımlarıyla yüzleşme vakitleri çoktan gelmişti. Kazandıkları para açısından üzüldüm sadece

Bunların şansı Keremin olmaması oldu. Neyse belkide iyi oldu haftada 2 CL maçını zevkle izleriz, lig dışında, avrupa da çekişmeye gireceğiz, ayrıca CL dönüşleri onlar içinde sıkıntı olacak. Kötü tarafı daha transfer yaparlar kadroyı genişletirler belki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kadar uzunn süredir gitmiyorlar ki bu sene şampiyonluğu unutsunlar ve ya cl ye rotasyonla çıkıp her maç 6-7 yemeyi göze alsınlar.
Biz 2012 den beri her iki organizasyonu beraber götürmeyi yeni öğrendik, hatta okan buruk ''grup'' aşamasını geçip şampiyon olan ilk teknik direktör oldu. Bunu manciniden tut fatih hoca bile yapamamıştı.
Geçen sene de tarihin en kötü xx takımlarıyla yüzleşme vakitleri çoktan gelmişti. Kazandıkları para açısından üzüldüm sadece
12-13‘te Fatih Terim ile hem ceyrek final oynadik hem sampiyon olduk

Bazi arkadaslara hayret ediyorum

Biz avrupadaki dev takimlarla mucadele ederken onlar koyferansta hazirlik maci yapiyordu. Atarideki gibi kolay ve hizli degil gercek hayat. Bu zor CL maclari takimi yoruyor

Yedekleri oynatiyorlardi
Hic psikolojik olarak hirpalanmadan ligde son ana kadar geliyorlardi
Biz ise tum kulvarlarda oynayip bi de ligde ayagimizin altinda dolanan kucuk takimlarla ugrasiyorduk

Simdi erkenden cozulurler.
Biz de iyi oyuncular alirsak, isimizi hallederiz
Bunlar da CL ye katilma ile avunur dururlar tum sene

Yani akilli olursak bize yaradi bu is

aziz üzülmüştür bu sonuca. lig şampiyonluğu için geldik şl ne alaka demiştir. bu sene ligi alamazsa sene sonu gidecek zaten. bunlarla eşit şartlarrda yarışırken isot'la oğuz'a şampiyonluk verirsek biz de tüm sorumluları dehleriz. bakalım bu sene sonu kim res atacak.

Çok ezik bir camia bunlar ya. İki kulüp arasındaki fark sandığımızdan çok daha fazla.
Kadro kalitesi anlamında Dursun farkı kapattı.

Hala daha Dursun bu kulübün başında ise diğer konularda da çok farklı olmadığımıza inanmaya başlıyorum. Kulübün en büyük taraftar grubunun başındaki soytarı da hala daha tribün lideri olarak devam ediyorsa o da çok sıkıntılı bir durum.

Erden Timur küstürüldüğü ve kulüpten uzaklaştırıldığı gün taraftar isyan bayrağını açmalıydı. Çok geç kalındı.

Ne yalan söyleyeyim ben sevindim. Çalkantılı girdiğimiz sezonda en büyük rakibimiz hiç alışık olmadığı bir tempo ile karşılaşacak. Anlam veremediğim tek olay nasıl ait olduğu yerde bunlar. Ulan bu nasıl eziklik.

Semedo’yu gonderip daha iyisini alir hazir sampiyonlar ligi faktörü varken misal. Yapamaz mi bunu ? Adamlar zaten uymuyo hic biseye siniri taktiklari mi var. Prestij kazandilar su an paradan daha onemlisi bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ederson
Ake
Skriniar
Oosterwolde (transfer bitmeyebilir diyorlar)
Semedo
Kante
Guendouzi
Asensio
Talisca
Greenwood
Muriqi
Lukaku

Talisca gidecek sanirim. Kaldi 11. Oosterwolde'yi sakat halde kitleyebilirlerse kaldi 10.

Semedo'yu gonderip kimi alabilirler, daha iyisi olarak yani? Yapamazlar demem ama cok daha iyi su asamada kim var bilemiyorum. Yani fark yaratacak seviyede iyi diyorum.

Geri
Üst Alt