Mahmut Polat
Sarı Üye
- 29 Mayıs 2015
- 185
- 116
- 613
Bu saatten sonra Ş.liginde kazık bir kura ve rezil olmalarını beklemekten başka çare yok!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimle bir ilgisi yok ya o eski sistemdeydi. Şimdi ki sistemde havuzdan dağılmıyor. Hatta +sı oldu. 5 büyük ligden takım gelme ihtimali azaldı bize. FB ile onu kırıştık.Ben memunum.fenerin CL girmesine, tamam bize maddi kayip yasattilar ama, bilmem kac yil sonra CL girip sirf ligde sampiyon olmak icin CL bos gecemezler. AL katilsalardi fark yemeyi bile göze alip bol bil yedek ile cikarlardi maclara. Haydi bakalim simdi iki kulvarda oynamak neis görsünler.

gülünecek zamanda değiliz faysalımBu gece mizaha doyurdun beni
Sanki karşında doğru düzgün takım var gibi şunu yapacak bunu yapacak.Lyon şunu yapacak bunu yapacak vs vs çok dillendirildi.
sana bir mizahına ikiBu gece mizaha doyurdun beni
İsmail kartal: feneri yıllar sonra şlye götüren binim
Hangisi doğru?marsilya sizi diksin demis
En buyuk Marsilya diyor Guendouzi![]()
Kendilerini avutuyorlar yok follos olurmusda averaj takimi olurmusta sanarsin biz city gibi oynuyoruzNeresi iyi oldu uefa da zordu bu sezon orada da rezil olurlardı şimdi hiç yoktan para girecek kasalarına 18 yıl sonra katılmak moral verecek neresinden baksan berbat oldu