CL 26/27 Play-off M:2 | Lyon 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Ağustos | TRT 1

aziz üzülmüştür bu sonuca. lig şampiyonluğu için geldik şl ne alaka demiştir. bu sene ligi alamazsa sene sonu gidecek zaten. bunlarla eşit şartlarrda yarışırken isot'la oğuz'a şampiyonluk verirsek biz de tüm sorumluları dehleriz. bakalım bu sene sonu kim res atacak.
bende böyle dusunuyorum tek kulvar lige agırlık vermek isteyecektı zaten o yuzden yabancı hoca getirmediler
havası cok guzel ucl nın ama ligi cok saglam etkıleyecek bu da gerçek

Kadro kalitesi anlamında Dursun farkı kapattı.

Hala daha Dursun bu kulübün başında ise diğer konularda da çok farklı olmadığımıza inanmaya başlıyorum. Kulübün en büyük taraftar grubunun başındaki soytarı da hala daha tribün lideri olarak devam ediyorsa o da çok sıkıntılı bir durum.

Erden Timur küstürüldüğü ve kulüpten uzaklaştırıldığı gün taraftar isyan bayrağını açmalıydı. Çok geç kalındı.
Bahsettiğim şey kadro kalitesi değil camia kültürü. BJK'den bile küçük mantaliteleri var.

Bu seri bir noktada bitecekti, napalım abi ağlayalım mı Fb clye kaldı diye. Zaten yerel ligde her türlü rezilliği yapan inanılmaz kayrılan bir kulüp. Elense nolacaktı, artık standartlaşmıştı dalga unsuru bir sene daha devam edecekti ama etmedi.

Polyannalık yapmayacağım ama şampiyonlar ligi oynayacak olmaları ligdeki şampiyonluk şanslarını düşürdü. Tek kulvarda yarışmayacaklar her sene olduğu gibi.

Onlar da bi çıksınlar bakalım tarihin en kötüleri olan Liverpool, Real Madrid, Barcelona deplasmanına kaç puan topluyorlar. Fbden cacık olmaz bu kafayla gittikleri sürece

Bazi arkadaslara hayret ediyorum

Biz avrupadaki dev takimlarla mucadele ederken onlar koyferansta hazirlik maci yapiyordu. Atarideki gibi kolay ve hizli degil gercek hayat. Bu zor CL maclari takimi yoruyor

Yedekleri oynatiyorlardi
Hic psikolojik olarak hirpalanmadan ligde son ana kadar geliyorlardi
Biz ise tum kulvarlarda oynayip bi de ligde ayagimizin altinda dolanan kucuk takimlarla ugrasiyorduk

Simdi erkenden cozulurler.
Biz de iyi oyuncular alirsak, isimizi hallederiz
Bunlar da CL ye katilma ile avunur dururlar tum sene

Yani akilli olursak bize yaradi bu is
Heriflerin kaç tane 30+ topçusu var.

Kulüp olarak CL'den o kadar uzaklar ki asla ama asla o tempoyu kaldıramazlar.

Ederson
Ake
Skriniar
Oosterwolde (transfer bitmeyebilir diyorlar)
Semedo
Kante
Guendouzi
Asensio
Talisca
Greenwood
Muriqi
Lukaku

Talisca gidecek sanirim. Kaldi 11. Oosterwolde'yi sakat halde kitleyebilirlerse kaldi 10.

Semedo'yu gonderip kimi alabilirler, daha iyisi olarak yani? Yapamazlar demem ama cok daha iyi su asamada kim var bilemiyorum. Yani fark yaratacak seviyede iyi diyorum.

Semedo’yu misal vermek icin soyledim. Mevcut futbolcularindan daha ust seviye birini bulup eldekini gönderebilirler ornegi o yuzden verdim.Prestijdir sampiyonlar ligi. Transfer yaparken de elini kuvvetlendirir takimlarin.Yaparlar mi bilinmez ama sonucta boyle bi sanslari var su an.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Semedo’yu misal vermek icin soyledim. Mevcut futbolcularindan daha ust seviye birini bulup eldekini gönderebilirler ornegi o yuzden verdim.Prestijdir sampiyonlar ligi. Transfer yaparken de elini kuvvetlendirir takimlarin.Yaparlar mi bilinmez ama sonucta boyle bi sanslari var su an.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Prestij diyorsan bizde de var ama cok ise yaradigini gormuyoruz.

Bahsettiğim şey kadro kalitesi değil camia kültürü. BJK'den bile küçük mantaliteleri var.
Mantaliteleri bitim kadar küçük zaten ona şüphe yok. Galatasaray dışında bir dertleri de yok. Mantalite olarak çok küçük bir takımlar amma ve lakin senin başkanın da Dursun Özbek. Öyle muazzam bir camia kültürümüz de yokmuş demek ki. Sinek ikili dediler buna haklı çıktılar. Adam bu transfer sezonunda alenen kulübü sabote etti. Son dakikada gelecek transferler bu fikrimi değiştirmez.

Seneler sonra cl’ye kaldilar

Camia olarak kenetlenme sanslari var cünkü bir basari elde ettiler

Cl’ye kalmalari neden iyi olsun

Cl fikstürü bizim de var onlarin da
Yakalayacakları rüzgar ve özgüvenle ligdeki şampiyonluk şansları lyon maçı öncesi %30'sa şu an enaz %40 olmuştur bana göre. Üstelik kadroları bize göre daha geniş. Özgüvende yakaladılar. Maalesef bu sezon işimiz çok daha zorlaştı :(.
Polyannacılık oynayan renkdaşlarımız ne demek istediğimizi bir süre sonra çok daha iyi anlayacaklar..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakalayacakları rüzgar ve özgüvenle ligdeki şampiyonluk şansları lyon maçı öncesi %30'sa şu an enaz %40 olmuştur bana göre. Üstelik kadroları bize göre daha geniş. Özgüvende yakaladılar. Maalesef bu sezon işimiz çok daha zorlaştı :(.
Polyannacılık oynayan renkdaşlarımız ne demek istediğimizi bir süre sonra çok daha iyi anlayacaklar..

Anlayacak bisey yok acikcasi

Çünkü şampiyon olamayacaklar

En son katılıp başarılı olduklarında icerde bursaspora 2-0 kaybediyorlardi

fena havaya girmişler cidden bu risk acilen samsun yada bjk macında puan kaybı lazım

Geri
Üst Alt