GSC Haber Clasie: "Son çeyrek saatte iyi oynamadık, beşinci golü atmamız gerekirdi tek eleştirim bu"

Tam kadroyla bu takim ic sahada delik deşik olur normalde.

Alkmaar cok çömez bi takım

Fakat biz ne kdr isteyecez turu onu bilmiyorum.
İstemede sorun olmaz bence ama kaç yeriz bu istek sonunda göreceğiz. turu ucu ucuna kaybedeceğiz gibi geliyor bana. tek gol falan.

İstemede sorun olmaz bence ama kaç yeriz bu istek sonunda göreceğiz. turu ucu ucuna kaybedeceğiz gibi geliyor bana. tek gol falan.
Rizeye vurup derbiye 6 puan farkla cikmayi garantileyip bu maça asılalim bari.

Derbide beraberlige oynariz en azindan

Rizeye vurup derbiye 6 puan farkla cikmayi garantileyip bu maça asılalim bari.

Derbide beraberlige oynariz en azindan
sezonu bitirebileceğimiz bi haftadayız. şu az yide yensek ligin fişini çekip avrupa'ya odaklanabilirdik. o yazılan listenin bi bok yapacağını sanmam ama en azından 1 tur daha oynardık. asıl geniş kadro ligde olacak. insallah orayı firesiz gideriz artık.

Bak adam ne güzel anlatıyor bunu okuyanlar utanır mı bilemem 2-0 öne geçince maç bitti s.et moduna girenlerin yüzüne bunu yapıştırmak lazım

Hakli

Grup asamasinda biz,fb ve bjk hollanda takimlari ile toplam da 6 mac yaptik ve tek bir galibiyet bile yok

Dün de fark attilar

Genel olarak bir seviye’ye farki var

Bu fark para ile de kapanmiyor milyon eurolar harciyoruz adamlar yine de üstünlük kuruyorlar bize karsi

Teknik direktörümüz kötü diyelim ama mantik olarak bu da yanlis cünkü bu turnuva da final oynamis van bronchorst da kazanamadi fark yedi,mourinho da kazanamadi

Yanlis yönetiliyoruz genel anlam da ve bunun cözümü isi bilen yöneticiler ile calismak ama bizde bir yönetici iyi isler yaptigi zaman cezalandiriliyor camia tarafindan

Gs topçusunda azcık utanma olsa bu ve bu gibi dingilleri (misal Kopenhag kalecisi olan herif) böyle konuşturtmazdı.

bu herifleri elememiz icin Tottenham macinda oynadigimiz gibi oynamak lazim. Hayvani pres.

Ama onu sadece bir macta yapabildik o yüzden tekrar yapabilme ihtimalimiz sifira yakin.

Rahat ol Clasie, biz evdede beceksiziz. Sizi fazla yormayacagimizdan emin ol. Zar zor, doldur bosalt ile belki sizi 1-0 yeneriz. Simdiden sizi teprik ediyorum. Bu capsiz td ve 280 milyon degerindeki oyuncularla ve bu mentalite ile anca bu kadar..

Tam kadroyla bu takim ic sahada delik deşik olur normalde.

Alkmaar cok çömez bi takım

Fakat biz ne kdr isteyecez turu onu bilmiyorum.

Yok oyle bir olay ne yazik ki. En son Alkmaar gibi domine oynadigimiz bir mac aylar oncesindeydi. 3 farkli yenip uzatmaya goturmemiz mucize olur.

mütevazi konuşmuş. aynı oyun pozitif anlamda biz oynasaydık, okan buruk maç sonu 7-8 olabilir derdi.

Biz bu sözleri hakedecek

Bu kadar aşağılanacak bi takım değiliz

Bizi önce bu duruma getirenler

Sonra da getirilmesini destekleyenler

anamızabacımıza.gif

Geri
Üst Alt