- 23 Aralık 2008
- 65.575
- 63.504
- 5.103
Son ceyrek saat kaç dk yapıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla okanballa maruz kaldim. Vucudum kaldirmiyor artikOkanbala doydun mu dün
İstemede sorun olmaz bence ama kaç yeriz bu istek sonunda göreceğiz. turu ucu ucuna kaybedeceğiz gibi geliyor bana. tek gol falan.Tam kadroyla bu takim ic sahada delik deşik olur normalde.
Alkmaar cok çömez bi takım
Fakat biz ne kdr isteyecez turu onu bilmiyorum.
Rizeye vurup derbiye 6 puan farkla cikmayi garantileyip bu maça asılalim bari.İstemede sorun olmaz bence ama kaç yeriz bu istek sonunda göreceğiz. turu ucu ucuna kaybedeceğiz gibi geliyor bana. tek gol falan.
Son 15 dakika diyor.Son ceyrek saat kaç dk yapıyor?
sezonu bitirebileceğimiz bi haftadayız. şu az yide yensek ligin fişini çekip avrupa'ya odaklanabilirdik. o yazılan listenin bi bok yapacağını sanmam ama en azından 1 tur daha oynardık. asıl geniş kadro ligde olacak. insallah orayı firesiz gideriz artık.Rizeye vurup derbiye 6 puan farkla cikmayi garantileyip bu maça asılalim bari.
Derbide beraberlige oynariz en azindan
cok iyi ya normalde 15dk kısa ama ceyrek saat deyince büyük gösteriyor.Son 15 dakika diyor.
Almanlar da öyle diyor. 45 dakika yerine drei viertel Uhr diyorlar mesala, üç çeyrek saat. Kafayı yersin.cok iyi ya normalde 15dk kısa ama ceyrek saat deyince büyük gösteriyor.
Tam kadroyla bu takim ic sahada delik deşik olur normalde.
Alkmaar cok çömez bi takım
Fakat biz ne kdr isteyecez turu onu bilmiyorum.